Top cinci zodii care nu iartă sub nicio formă. De cine trebuie să te ferești

Andreea Bisinicu 07.11.2020, 11:43
Top cinci zodii care nu iartă sub nicio formă. De cine trebuie să te ferești

Top cinci zodii care nu iartă sub nicio formă. De cine trebuie să te ferești. Ele sunt răzbunătoare și te vor ține minte toată viața, pentru toate lucrurile pe care le-ai greșit.

Top cinci zodii care nu iartă sub nicio formă. Fecioară

Fecioara e echilibrată, cuminte, cu picioarele pe pământ. Nu spune multe. Preferă fapte, nu vorbe. Dacă ai călcat-o pe coadă, te va ține minte tot restul vieții. Nu îți va face rău, dar te va ignora cu grație.

Nu vrei să superi un nativ din Fecioară, pentru că, odată ce te-a scos din viața sa, nu mai ai nicio șansă să te întorci. Fecioarele nu cred în a doua șansă.

Top cinci zodii care nu iartă sub nicio formă. Taur

I-ai greșit unui Taur? Pregătește-te sufletește, atunci, pentru că acest nativ nu te va ierta niciodată. Nu doar că nu va uita greșelile pe care le-ai făcut. Se va răzbuna pe tine cu prima ocazie. Dacă nu reușește să-ți plătească și el cu aceeași monedă, Taurul ți-o va reproșa, de fiecare dată când vă veți vedea.

Taurul nu iartă și nu uită. Se zice că răzbunarea e arma prostului, dar nativul Taur are orgoliul prea mare pentru a și-l călca în picioare. Dacă va putea, îți va face și ție același lucru pe care i l-ai făcut tu, ca să vezi cum se simte.

Acesti cinci nativi nu te vor ierta, daca le gresesti cu ceva. Nu conteaza cat de apropiata e relatia voastra
Acesti cinci nativi nu te vor ierta, daca le gresesti cu ceva. Nu conteaza cat de apropiata e relatia voastra

Top cinci zodii care nu iartă sub nicio formă. Rac

Racii sunt, de departe, cei mai selectivi atunci cînd vine vorba de a-și forma anturajul. Sunt foarte pretențioși cu oamenii din jur. Dacă l-ai rănit pe un nativ Rac, depinde de gradul relației pe care o aveți.

Dacă e vorba de un străin, Racului nu îi pasă, pentru că te va trata cu indiferență. Dacă un prieten apropiat trădează un Rac, nativul nu îl va ierta niciodată. Racii se pot desprinde foarte ușor de oameni, deoarece pentru ei dezamăgirea doare cel mai tare.

Top cinci zodii care nu iartă sub nicio formă. Scorpion

Scorpionii sunt foarte sceptici, atunci când vine vorba de prietenii și relații de amiciție. Un lucru e cert, cine trădează un Scorpion va regreta amarnic acest lucru. Sunt nativi răzbunători, care ar fi în stare de orice, doar pentru a te face să plătești.

Nu degeaba femeilor din această zodie li se spune „scorpii”. Sunt aprige la mânie și nu te iartă sub nicio formă, dacă le-ai mințit sau trădat.

Top cinci zodii care nu iartă sub nicio formă. Vărsător

Nu e o surpriză pentru nimeni că Vărsătorul se află în acest top. Firi reci și calculate, Vărsătorii sunt introvertiți și sarcastici, din natură. Nu stau la discuții cu nimeni, iar dacă le-ai greșit, fii sigur că ești ca și mort pentru ei.

Nu te iartă și nici nu te vor mai băga, vreodată, în seamă. Nativii din această zodie nu privesc în spate, odată ce au pornit pe un anumit drum. Sunt capabili de a renunța și la membri ai familiei, dacă rudele îi trădează.

Urmăriți Impact.ro și pe