Top cinci cele mai bârfitoare zodii. Ele te vorbesc pe la spate, fără rușine

Andreea Bisinicu 21.10.2020, 19:52
Top cinci cele mai bârfitoare zodii. Ele te vorbesc pe la spate, fără rușine

Top cinci cele mai bârfitoare zodii. Ele te vorbesc pe la spate, fără rușine, Fie că vrei să recunoști sau nu, cam toți bârfim. Însă, acești nativi nu se pot abține să nu plimbe vorba. Cine sunt cele mai bârfitoare zodii.

Top cinci cele mai bârfitoare zodii. Gemeni

Nu puteam alcătui un top al celor mai bârfitoare zodii fără a include Gemenii. Nativii acestei zodii sunt extrovertiți și le place să fie în centrul atenției. Fie că vorbim despre o petrecere sau de locul de muncă, Gemenii sunt omniprezenți și le place să dea curs zvonurilor.

Și ce dacă nu sunt adevărate? Gemenii adoră bârfele, atât femeile cât și bărbații.

Top cinci cele mai bârfitoare zodii. Capricorn

Capricornul știe tot. Știe ce ai făcut azi dimineață, cui i-ai dat like pe Facebook, cu cine ai plecat în vacanță și cu cine s-a combinat fosta ta colegă de serviciu. Capricornii ar putea, foarte bine, să lucreze pe post de centraliști, pentru că le place la nebunie telefonul fără fir.

Nativul acestei zodii este foarte certăreț. Nu te pune cu el, pentru că s-ar putea să regreți.

Top cinci cele mai bârfitoare zodii. Ele te vorbesc pe la spate, fără rușine
Top cinci cele mai bârfitoare zodii. Ele te vorbesc pe la spate, fără rușine

Top cinci cele mai bârfitoare zodii. Balanța

Balanțele sunt firi pacifiste, dar adoră o mică bârfă, din când în când. Sunt incapabile de a ține un secret și abia așteaptă să dezbată cele mai savuroase zvonuri cu cele mai bune prietene, la un pahar de vin.

Chiar dacă nu sunt ele cele care inițiază bârfele, Balanțele participă și ele la discuție, fără nicio remușcare.

Top cinci cele mai bârfitoare zodii. Fecioara

Fecioarele nu se pot abține să nu bârfească. Chiar dacă par femei ingenue, blânde și gingașe, în Fecioare se ascunde o oarecare răutate. Ele bârfesc pe toată lumea și oricui, fără să le pese cine le-ar putea auzi.

Știu tot despre oricine și dacă cineva îi confruntă, vor nega totul și vor încerca să dea vina pe altcineva.

Top cinci cele mai bârfitoare zodii. Scorpion

Se spune că femeile Scorpion au limba tare ascuțită și sunt cele mai rele și bârfitoare femei din zodiac. Bârfele sunt la ordinea zilei pentru acești nativi. Mai mult de atât, împrăștie zvonurile de amuzament și încearcă să-i convingă și pe cei din jur să ia parte la acest proces.

Nu te pune cu un Scorpion. Te va face să plângi în pumni. Mai ții minte secretul ăla pe care i l-ai mărturisit vara trecută? Nu te mira dacă acum îl știe tot cartierul.