Top cinci zodii de femei bune la pat! Cine sunt expertele zodiacului în arta seducției

Andreea Bisinicu 08.10.2020, 14:03
Top cinci zodii de femei bune la pat! Cine sunt expertele zodiacului în arta seducției

Da, ai citit bine! Femeile astea sunt o adevărată flacără în dormitor și știu să-ți îndeplinească cele mai ascunse fantezii erotice. Care sunt cele mai bune cinci zodii de femei la pat. Te regăsești și tu printre ele?

Top cinci zodii de femei bune la pat

Dintre toate cele 12 zodii, câteva dintre ele au puterea de a-ți face sângele să clocotească în vene. N-au limite în dormitor și le plac senzațiile tari! Se regăsește și iubita ta printre ele?

Femeia Balanță

Deși pare inocentă, Balanța este, poate, cea mai perversă zodie dintre toate cele 12.  În intimitate, îi place să te tachineze. Nu va ceda din prima, așa că te va face să alergi puțin după ea. Dar odată ce ai cucerit-o, vei avea parte de cel mai bun sex din viața ta.

Balanței îi place să fie jucăușă. Are o garderobă sexy, care îți va aprinde imaginația cu tot felul de accesorii incitante, precum cătușe, portjartiere, lenejrii transparente și dantelate. E expertă în arta seducției. Balanței îi place să domine, dar să fie și dominată, la rândul ei.

Femeia Taur

Tăuroaica este născută pentru a face amor. E pasională, flexibilă și nu are inhibiții. Îi place să experimenteze tot ce presupune universul erotic. Nu e o persoană romantică. Ea vrea acțiune.

Indiferent că e vorba de o partidă rapidă dimineața, înainte de a merge la serviciu, sau chiar și amor în public, femeia Taur nu refuză nicio ocazie de a-și exprima sexualitatea debordantă.

Femeia Capricorn

Chiar dacă pare timidă la început, femeia Capricorn știe ce face în dormitor. Îți va îndeplini orice fantezie erotică și va face orice ca să își satisfacă partenerul de viață. Îi place să fie dominată de un bărbat puternic.

Care sunt cele mai bune femei la pat in functie de zodie
Care sunt cele mai bune femei la pat in functie de zodie

Femeia Leu

Regina junglei urbane este și regina dormitorului. Nu ai cum să te plictisești vreodată atunci când iubești o femeie Leu. E plină de energie și pasiune. Leoaicei îi place să domine și ca bărbatul să facă tot ce dorește ea, în intimitate.

Nu încerca să i te împotrivești, pentru că nu vei avea sorți de izbândă. Sexul cu ea este ca mersul cu motocicleta pe marginea unui hău. E periculos, dar îți dă senzații tari.

Femeia Scorpion

Ai trăit degeaba dacă nu ai iubit o femeie Scorpion. Sunt printre cele mai perverse femei din zodiac. E genul care te întâmpină seara, în pragul ușii, purtând nimic altceva decât o pereche de pantofi cu toc de 15 cm.

E inimoasă, generoasă, loială și seducătoare. Îi place să-i șoptești la ureche toate lucrurile murdare pe care ai vrea să i le faci.

Urmăriți Impact.ro și pe