Theo Rose, primul mesaj pe Instagram după ce s-a aflat că este însărcinată. Ce anunț a făcut artista

Badea Violeta 15.11.2022, 14:31

Theo Rose a reacționat după ce s-a scris că ar fi însărcinată cu primul său copil. Vedeta și-a găsit liniștea în brațele lui Anghel Damian, regizorul serialului „Clanul”, cu care se iubește de aproape patru luni de zile. Acum, se zvonește că cei doi ar urma să devină părinți. Iată ce mesaj a transmis cântăreața!

Theo Rose, prima reacție după ce s-a scris că ar fi gravidă

Îndrăgita cântăreață formează un cuplu cu Anghel Damian de aproximativ patru luni de zile, iar lucrurile par să fie destul de serioase între ei. Theo Rose ar fi însărcinată și ar urma să devină mămică la finalul lunii iunie 2023.

Cu toate acestea, artista a preferat să nu comenteze zvonurile apărute în presă și nici nu a oferit detalii referitoare la acest subiect. Aceasta nu a confirmat sarcina, dar nici nu a negat speculațiile.

În schimb, Theo Rose a ținut să le dea o veste îmbucurătoare fanilor săi. Aceasta a anunțat pe pagina sa oficială de Instagram că își va susține toate evenimentele programate să aibă loc în perioada următoare.

Deși apar tot mai multe surse sigure care confirmă sarcina vedetei, artista preferă încă să păstreze tăcerea. Totuși, aceasta a ținut să-și anunțe admiratorii că nu va lăsa deoparte cariera.

„Theo Rose își va susține toate evenimentele anunțate! Vineri ne vedem la Berăria H”, a scris Boier Bibescu pe InstaStory.

Citește și Reacția genială a lui Nea Mărin la aflarea veștii că Theo Rose, care i-a părăsit nepotul, e însărcinată: ”M-aș bucura dacă femeile de acum ar avea și mintea celor tinere, de odinioară!” EXCLUSIV!

Theo Rose
Theo Rose

Tatăl lui Theo Rose a confirmat sarcina

Deși Theo Rose nu a confirmat faptul că va deveni mamă pentru prima oară, tatăl ei a dezvăluit totul. Ioan Diaconu a precizat că fiica sa i-a dat vestea cea mare încă de la începutul lunii.

„Theo, cea mai mică fată a noastră, e cea care ne-a făcut marea bucurie! Voi fi cel mai fericit bunic din lume. Noi, aici, la țară, suntem mai conservatori.

Așa că nu ne-am fi dorit să aflăm de prin ziare marea veste. Theo, draga de ea, a știut asta, și a preferat să ne anunțe printre primii. Nici nu vă puteți închipui ce bucurie ne-a făcut!”, a declarat tatăl artistei, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Citesște și E oficial! Tatăl lui Theo Rose confirmă sarcina: “Voi fi cel mai fericit bunic din lume”. Când va avea loc nunta!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...