E oficial! Tatăl lui Theo Rose confirmă sarcina: “Voi fi cel mai fericit bunic din lume”. Când va avea loc nunta

Badea Violeta 15.11.2022, 12:59

La circa patru luni după ce a oficializat relația cu Anghel Damian, Theo Rose ar urma să aducă pe lume primul său copil în vara anului viitor. Fanilor nu le-a venit să creadă când au auzit asta, dar acum s-a descoperit faptul că vestea este cât se poate de adevărată. Tatăl îndrăgitei cântărețe a confirmat sarcina fiicei sale. Iată ce a declarat Ioan Diaconu!

Tatăl lui Theo Rose a confirmat că fiica sa este însărcinată pentru prima oară

E oficial! Theo Rose este însărcinată. Îndrăgita artistă și noul său partener, Anghel Damian, vor deveni părinţi la sfârșitul lunii iunie 2023. O spune chiar tatăl cântăreței, Ioan Diaconu, care nu își mai încape în piele de bucurie, după ce a aflat de la fiica sa că va deveni bunic.

„Theo, cea mai mică fată a noastră, e cea care ne-a făcut marea bucurie! Voi fi cel mai fericit bunic din lume. Noi, aici, la țară, suntem mai conservatori.

Așa că nu ne-am fi dorit să aflăm de prin ziare marea veste. Theo, draga de ea, a știut asta, și a preferat să ne anunțe printre primii. Nici nu vă puteți închipui ce bucurie ne-a făcut!”, a declarat tatăl artistei, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Citește și Theo Rose știe deja numele bebelușului. A făcut alegerea înainte să afle că este însărcinată!

Theo Rose si parintii sai
Theo Rose si parintii sai

Când va avea loc nunta dintre Theo Rose și Anghel Damian

În cadrul aceluiași interviu, Ioan Diaconu a oferit și primele informații despre nuntă fiicei sale cu regizorul serialului „Clanul”. Tatăl lui Theo Rose a precizat că l-a cunoscut pe Anghel Damian, iar impresia pe care i-a lăsat-o tânărul a fost una foarte bună.

„A venit la noi împreună cu prietenul ei. Ne-a făcut o impresie foarte bună, de ce să nu recunosc! Însă, nu mă întrebați când vor face nunta, căci despre fericitul eveniment nu ne-au spus încă nimic. Cred că vor bate în curând și clopotele de nuntă! Îmi doresc asta!”, a declarat Ioan Diaconu pentru aceeași sursă.

Bărbatul a vorbit și despre relația pe care o are cu mezina familiei. Ioan Diaconu spune că a avut grijă ca de ochii din cap de Theo Rose, iar legătura dintre ei este foarte puternică.

„Pe Theo am crescut eu, o bună bucată de vreme. Mai exact, de pe când avea vreo două luni, timp de un an. În prima perioadă a vieții ei mi-am luat concediu de paternitate, special ca să am grijă de ea.

Așa că pot spune că avem o relație fiică-tată mai aparte. Iar acum că voi fi și bunic, lucrurile nu pot fi decât îmbucurătoare, așa cum de altfel trebuie să fie lucrurile în viață”, a precizat bărbatul, potrivit sursei citate.

Citește și Reacția genială a lui Nea Mărin la aflarea veștii că Theo Rose, care i-a părăsit nepotul, e însărcinată: ”M-aș bucura dacă femeile de acum ar avea și mintea celor tinere, de odinioară!” EXCLUSIV!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...