Teodor Meleșcanu, cel mai nehotărât politician român! Măsura surpriză luată de senator

Madlen Moraru 09.06.2020, 14:15
Teodor Meleșcanu, cel mai nehotărât politician român! Măsura surpriză luată de senator

Teodor Meleșcanu ar putea fi catalogat drept cel mai nehotărât politician român. Bărbatul de 79 de ani a anunțat că și-a schimbat formațiunea politică din care face parte. Vestea a venit recent și în mod neașteptat a fost formulată și în mediul online.

Teodor Meleșcanu, cel mai nehotărât politician român

Teodor Meleșcanu a transmis că și-a schimbat partidul politic din care face parte. Mai mult, în trecut acesta a avut și rolul de ministru de Externe, iar în prezent a anunțat că s-a înscris în PPUSL, partidul al cărui fondator este Dan Voiculescu. Teodor Meleșcanu a mai făcut cunoscut că a demisionat din Forța Națională. Aderase la acest partid după ce a renunțat la ALDE. Înainte de toate aceste a mai fost înscris și în PDSR, dar și în PNL.

Teodor Meleșcanu, cel mai nehotărât politician român! Măsura surpriză luată de senator
Teodor Meleșcanu și-a schimbat partidul politic anunțul fiind făcut public în această marți

Teodor Meleșcanu a devenit și primul senator din  Partidul Puterii Umaniste. Schimbarea vine după ce la începutul lunii aprilie din acest an în plină pandemie cu noul virus a anunțat că demisionează din Forța Națională. Intrase în respectivul partid după ce plecase din ALDE și susținea că dorește să își dedice „Toată energia și experiența poporului român”.

„Eu mi-am servit poporul, nu politicienii momentului”, anunța Teodor Meleșcanu, pe atunci, și pe Facebook.

Măsura surpriză luată de senator

„Dincolo de obiectivele politice contextuale și de agendă publică imediată, consider că responsabilitatea esențială a unei persoane care exercită o funcție publică o reprezintă promovarea valorii umane ca esență a oricărui model social legitim. După o viață întreagă dedicată proiectelor social-liberale, asumarea identității umaniste este un pas firesc, care răspunde atât reperelor pe care le-am promovat întotdeauna – demnitate, echilibru, pragmatism – cât și așteptărilor concrete ale națiunii noastre. Românii își doresc un proiect politic nou, capabil să depășească vechile conflicte și inerții, să construiască trainic, nu să dărâme. Am încredere că umaniștii pot genera o astfel de schimbare și mă voi strădui să contribui cu întreaga mea experiență la succesul acestui proiect.”, a transmis Teodor Meleșcanu, prin intermediul unui comunicat, potrivit Digi24.

Urmăriți Impact.ro și pe