Teo Trandafir este pregătită să se căsătorească din nou. Prezentatoarea, mărturisire sinceră: „Nu este cinstit”

Badea Violeta 28.06.2021, 18:59
Teo Trandafir este pregătită să se căsătorească din nou. Prezentatoarea, mărturisire sinceră: „Nu este cinstit”

Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori, dar nu respinge ideea de a mai ajunge încă o dată la altar. Îndrăgita vedetă de la Kanal D a dezvăluit faptul că este pregătită să se căsătorească din nou și a spus cum ar trebui să fie bărbatul din viața ei. Iată mărturisirea sinceră a prezentatoarei.

Teo Trandafir este pregătită să se căsătorească din nou

Teo Trandafir, în vârstă de 53 de ani, a fost căsătorită de două ori. Prima dată s-a întâmplat în anul 1990, atunci când s-a căsătorit la Brăila cu pilotul Alexandru Trandafir. Mariajul celor doi a durat doar șase ani, iar după despărțire, vedeta a decis păstrarea numelui de familie, fiindcă nu dorea să revină la cel de dinainte de căsătorie, Uță.

Cea de-a doua căsătorie a avut loc în iunie 2012, cu Constantin Iosef, dar drumurile celor doi s-au separat după jumătate de an. Cu toate că nu i-a fost deloc ușor, Teo Trandafir nu refuză ideea de a mai ajunge încă o dată la altar.

„Da, pentru că am înțeles că dacă partenerul tău construiește și muncește cu tine cot la cot, și faceți niște lucruri împreună, care intră „la comun și acest lucru nu se cuantifică undeva, dacă eu pățesc, Doamne ferește!, ceva, succesiunea se face într-un mod neechitabil. Nu este cinstit. Nu vreau să fie pus în situația de a se certa cu nimeni și, din acest punct de vedere, niște acte, la un moment dat, ne vom gândi să facem.”, a precizat vedeta, citată de viva.ro.

Teo Trandafir si fiica sa
Teo Trandafir si fiica sa

Prezentatoarea, mărturisire sinceră

Teo Trandafir nu a ezitat niciodată să vorbească despre viața ei personală și de fiecare dată când a avut ceva de zis, vedeta nu s-a ferit să o facă. Prezentatoarea TV este foarte fericită de când a apărut în viața ei Maia, adică din anul 2004.

Fiica lui Teo Trandafir a ajuns la vârsta de 17 ani și s-a transformat într-o adevărată domnișoară, iar cele două au o relație specială și sunt cele mai bune prietene. Iubita vedetă a devenit mama Maiei la vârsta de 35 de ani, atunci când Teo a decis să o adopte pe fetiță.

Deși prezentatoare TV și-a dedicat tot timpul carierei și creșterii acestui copil, Teo nu respinge ideea de a deveni pentru a treia oară soție. Totuși, vedeta are și o condiție: nu-și dorește un tiran.

„Să nu fie tiran; e marea mea problemă. Cred că aș fi în stare să înțeleg orice în afară de o mare trădare, de orice fel. Aș putea înțelege multe, dacă mi se explică.”, a menționat menţionat pentru aceeaşi sursă, prezentatoarea de la Kanal D.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...