Cum arată Maia, fiica lui Teo Trandafir, la 17 ani. Vedeta vorbește despre caracterul adolescentei: ”Nu e atât de iertătoare ca mine”

Stan Filon, Răzvan 31.05.2021, 20:57

Teo Trandafir urmează să împlinească vârsta de 53 de ani, însă spune că aceasta este cea mai bună variantă a ei de până acum, cea pe care o vedem seară de seară la Kanal D, acolo unde are emisiune. Se simte foarte bine, mult mai bine decât înainte, iar despre asta a vorbit recent vedeta de televiziune. A vorbit însă și despre legătura sa specială pe care o are cu fiica sa, Maia, ajunsă la 17 ani.

Cum arată Maia, fiica lui Teo Trandafir, la 17 ani, dar și ce caracter puternic are

Teo Trandafir nu mai are nevoie de nicio prezentare. Intră în casele noastre în fiecare seară de atâta amar de vreme, iar românii o adoră. Spune că nu a făcut nimic special să fie atât de iubită de atâția români, însă le este recunoscătoare, deoarece îi simte aproape de ani de zile. Cum se simte vedeta la 53 de ani? Ei bine, a recunosct într-un interviu acordat pentru viva.ro.

”Eu de anul trecut, pe vremea asta, spun că am 53, ca să mă învăț cu această vârstă. Mă simt minunat! Cred că acum sunt în varianta mea cea mai bună. Îmi aduc aminte că acum 20 de ani aveam multe kilograme în plus, mă mișcam mult mai greu, îmi era dificil să fac anumite lucruri”, a mărturisit vedeta.

Cum arata Maia, fiica lui Teo Trandafir, la 17 ani, dar si ce caracter puternic are
Cum arata Maia, fiica lui Teo Trandafir, la 17 ani, dar si ce caracter puternic are. Sursa foto: viva.ro

Cum a trecut Teo Trandafir prin pandemie

Despre anul pandemic 2020, vedeta de televiziune spune că ar vrea să-l uite cât mai repede. ”A fost, ca pentru toată lumea, un an greu, în care am trăit niște stări de anxietate paroxistice. La Kanal D eram protejați de plexiglasuri, aveam dezinfectanți, eram mereu foarte atenți, colegii mei purtau câte două măști chiar. Dar mă gândeam că pot să iau acest virus și până la serviciu, că aduce Maia de la școală, atunci când se ducea. Și fiica mea era speriată să nu mă îmbolnăvească pe mine. A fost un an pe care sper să-l uităm cu toții cât mai repede. Mi-au lipsit liniștea, confortul, ideea că sunt în control asupra propriei mele sănătăți, că nu depind de nebunia altora care fie nu au crezut, fie nu s-au protejat. Nu am putut să mă închid în casa mea, să mă delimitez de oamenii care aveau alte opinii decât a mea”, a mai spus vedeta.

Maia, fiica lui Teo, s-a transformat total și s-a făcut o adevărată domnișoară care frânge deja inimi. Teo Trandafir nu o vede pe Maia ca pe un copil adoptat, ci spune că este mama sa biologică. A explicat și de ce face aceste afirmații, dar a recunoscut și că a învățat multe lucruri de la fiica sa, în acești 17 ani de când i-a schibat pur și simplu viața.

”Asta am învățat de la ea, să fiu un pic mai selectivă”

”Mie nu mi se pare că Maia nu este fiica mea biologică, în ciuda faptului că un om care nu a trăit lângă noi ar putea spune asta. Când crești un copil de la zero, este copilul tău biologic. Cred că biologia are legătură cu maternitatea, sunt juxtapozabile. Dacă aduci un copil pe lume și atât, asta nu te face mamă biologică. Cred că oamenii care trăiesc unul prin celălalt și își înțeleg nevoile și bucuriile, și traversează împreună aceleași perioade seamănă din toate punctele de vedere. Nu este neapărat nevoie să semeni fizic cu cineva. Dacă Maia ar fi fost, de exemplu, născută din părinți aparținând altei rase biologice, asta nu ne-ar fi împiedicat să fim la fel de legate cum suntem acum.

Maia nu este un om atât de iertător, precum sunt eu, pentru că are un sistem de valori un pic mai precis. Eu iert aproape orice, iar ea, uneori, mă atenționează. Asta am învățat de la ea, să fiu un pic mai selectivă”, a mai spus prezenttoarea de televiziune pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...