Tavi Clonda a luat o decizie surprinzătoare. Ce reacție a avut Gabriela Cristea, când a auzit ce vrea să facă: „Hai, iubire”

Badea Violeta 08.10.2021, 14:39

Tavi Clonda este o persoană foarte ambițioasă, iar atunci când își pune ceva în minte nu se lasă până nu obține acel lucru. Aşa s-a întâmplat şi acum, când a surprins-o până și pe soția lui. Gabriela Cristea nu se aștepta la așa ceva. Iată cum a reacționat când a auzit ce vrea să facă soțul ei.

Tavi Clonda s-a reprofilat

Încă din copilărie, Tavi Clonda a visat să devină actor. Ajuns la vârsta de 42 de ani, soțul Gabrielei Cristei și-a împlinit dorința și a debutat într-un serial românesc. Artistul s-a descurcat de minune și a rămas complet impresionat de acest domeniu.

Tavi Clonda se pregătește deja intens pentru cel de-al doilea episod, iar proiectul în care este implicat îl face să fie un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Cu o soție minunată, doi copii superbi, o voce deosebită și un talent actoricesc de invidiat, soțul Gabrielei Cristea se poate considera o persoană realizată pe deplin.

Serialul încă nu a fost difuzat, dar acesta va putea fi urmărit, curând, de români. Până atunci, artistul își dă toată silința ca să aibă parte de foarte multe reușite și în acest domeniu, iar entuziasmul i se poate citi lejer pe chip.

„Deja joc în al doilea episod într-un serial și mă bucur. Va apărea în curând pe micile ecrane. E un vis de mic. (…) Făceam filme de scurtmetraj, în care scriam și regia, și scenariul. Eram și personajul rău și personajul bun și mai și cântam. (…) Acum e un vis împlinit să primesc câteva roluri”, a declarat Tavi Clonda, la Antena Stars.

Tavi Clonda actor
Tavi Clonda actor

Cum a reacționat Gabriela Cristea

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai frumoase și mai longevive cupluri din showbizul românesc. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar tabloul lor de familie este completat de cele două fetițe superbe pe care le au împreună, Victoria și Iris.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea se susțin unul pe altul,  ceea ce este foarte important intr-o relație. Artistul a declarat că soția îi este alături nu numai moral, ci chiar îl ajută să rețină și replicile.

„Repet acasă, chiar cu Gabriela. Îi zic: ”Hai, iubire, îmi citești și mie rolul ăsta de fată, că n-are cine să mi-l citească””, a mai dezvăluit cântărețul pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...