EXCLUSIV

Ce face soțul Gabrielei Cristea pentru bani. Tavi Clonda: ”Parcă m-am întors în liceu” EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 15.09.2021, 15:12
Ce face soțul Gabrielei Cristea pentru bani. Tavi Clonda: ”Parcă m-am întors în liceu” EXCLUSIV

Tavi Clonda a împlinit astăzi 42 de ani, dar și-a amânat petrecerea pentru data de 23 septembrie, când o va sărbători și pe fiica sa, Victoria. Artistul ne-a mărturisit ce face mai nou pentru bani! Spune că se simte din nou ca în liceu!

Iată ce face soțul Gabrielei Cristea pentru bani

Fără îndoială, sectorul artistic a fost unul dintre cele mai afectate, în pandemie. Lipsa spectacolelor a fost resimțită din plin, iar reluarea acestora a fost făcută cu pași mici, fără a avea amploarea de altădată. Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea, a mărturisit într-un interviu exclusiv pentru impact.ro, că este încântat în prezent de petrecerile mai micuțe, la care participă, ce-i aduc aminte de anii liceului, când acesta cânta la chitară.  Artistul a prestat în această perioadă la mai multe evenimente de acest fel, cum ar fi zile de nașteri, sau un team-building ce a avut loc la Fundata.

”Spectacolele s-au reluat, dar nu cu foc. S-au mai făcut, am și cu band-ul, doar că lumea s-a schimbat puțin. Am joburi mai mici, private, cu 20-30 de persoane, unde mă duc cu chitara, ca în liceu, sau cu o formulă restrânsă, cu pianistul și cu mine. Sunt foarte mișto, ne-am întors puțin la origini, fac un show drăguț și așa. Chiar mi-au plăcut petrecerile astea mai mici, mai intime, care au farmecul lor. Acum e cam greuț cu instrumentiștii, dar dacă sunt cântări apar și aceștia..Am avut o zi de naștere, un team-building, petreceri private de orice fel. Am fost la munte acum o săptămână, la Fundata. La nunți merg cu band, fiind vorba de un eveniment mai mare”, ne-a declarat Tavi Clonda.

Ce face sotul Gabrielei Cristea pentru bani
Ce face sotul Gabrielei Cristea pentru bani

Mister Boboc în clasa a IX-a

Artistul și-a amintit cu nostagie cum a câștigat și titlul de Mister Boboc, în liceu, grație și faptului că știa să cânte la chitară. ”Atunci, în liceu, începusem să cânt la chitară. Așa cuceream și eu gagicile. Am câștigat și mister Boboc..Eu fredonam mai mult. Atunci eram la început, dar cu ochii de atunci, era mișto să cânt la chitară și voce, nu erau foarte mulți care făceau asta. În clasa a XII-a, cine câștiga mister Boboc în a noua, oganiza apoi balul. Atunci deja aveam band pe scenă, evoluasem. M-am apucat să cânt cam în clasa a șaptea. Am luat lecții de chitară de mic, dar atunci am început. Acum copiii sunt și mai precoce. Cântam repede, dar lent, așa era pe vremuri”, ne-a povestit artistul.

Tavi Clonda a împlinit astăzit 42  de ani, dar, ne spune artistul, și-a amânat petrecerea pentru data de 23 septembrie, când o va sărbători și pe fiica sa, Victoria, născută în aceeași lună, doar la câteva zile distanță. ”Cum m-am trezit, m-am dus la fete. Astăzi vom sta prin jurul casei, cuminței. O să facem petrecere mai mare de ziua Vicoriei, pe 23 septembrie. Atunci o să fie un pic mai măricică, și tot într-un week-end, nu are rost să fac două mai mari, la distanță așa de mică. Atunci ne vom sărbători amândoi”, a adăugat acesta.

Urmăriți Impact.ro și pe