EXCLUSIV

De ce se ceartă Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Cei doi recunosc că nu au o căsnicie perfectă: „La un moment dat se descoperă și relația nu mai merge” EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 05.10.2021, 18:33
De ce se ceartă Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Cei doi recunosc că nu au o căsnicie perfectă: „La un moment dat se descoperă și relația nu mai merge” EXCLUSIV

Artistul a mărturisit pentru impact.ro că de obicei el este cel care cedează, în cuplu, și că de cele mai multe ori neînțelegerile dintre cei doi soți pornesc de la felul cum își organizează treburile casnice.

Ea tace, el se manifestă

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt împreună de aproximativ opt ani, și-au oficializat relația în anul 2015 și formează unul dintre cele mai solide cupluri din show-bizz-ul autohton. Artistul a declarat pentru impact.ro că reușita căsniciei lor este dată și de răbdarea pe care o au, amândoi, în anumite momente cheie.

”Secretele unei căsnicii fericite? În primul rând este vorba despre o experiență de viață, o răbdare de fier de ambele părți, pentru că altfel nu ai făcut nimic. Nu știu dacă în cazul nostru vorbim neapărat despre căsnicia perfectă, dar funcționează, suntem ok. Perfecțiunea e mai greu de atins. Și iubirea e importantă, la fel ca și faptul ca la începutul unei relații să nu te arăți altfel decât ești.

Aici este o greșeală pe care mulți o fac. La un moment dat se descoperă că ești altfel, și relația nu mai merge. Totodată, comunicarea trebuie să fie bună, viaţa sexuală să fie activă şi după ce apar copiii şi niciodată să nu te culci certat cu partenerul de viaţă”, ne-a spus acesta.

Nu de puține ori însă, între cei doi soți au existat și momente de neînțelegere. Iar cel care cedează este, ne spune Tavi Clonda, chiar artistul:

”Discuțiile pornesc de la lucruri ce țin de organizare în casă. Când nu avem prea mult ajutor, chiar spre deloc, atunci e normal să apară. Pentru că am vrea ca anumite treburi să le facă altcineva, și așa dăm vina unul pe altul. De cele mai multe ori, eu cedez, dar depinde de situație. Și Gabriela mai cedează. Și eu le mai am pe ale mele, și atunci mai trebuie să renunțe și ea. Dar ea are un alt mod, ea tace, eu mă manifest”.

De ce se ceartă Gabriela Cristea și Tavi Clonda
Gabriela Cristea și Tavi Clonda

De ce a plâns Gabi Cristea în hohote

Gabi și Tavi își cresc singuri cele două fetițe, fără a beneficia de ajutorul vreuni bone.

”Mama ne ajută mai ra, pentru că stă la Brașov. Nu avem bonă. Mai vine doar o femeie care ne ajută la curățenie”, ne-a mai spus artistul. Acesta ne-a mai mărturisit că el și soția sa nu au mai reușit să plece singuri într-o vacanță de ani buni: ”Când copiii sunt la mijloc, încercăm să găsim timp și pentu noi, chiar dacă nu am mai fost singuri în vreo vacanță de nu știu când. Tot sperăm, să mai crească fetițele. Poate de la vară ne va fi mai ușor”.

Tavi Clonda ne-a povestit și că ambele fetițe, Victoria și Iris, merg acum la grădiniță. ”În primele săptămâni, după ce le-am lăsat acolo, Gabi a plâns în hohote. Nici nu mai aveam loc de ea”, a adăugat acesta.

Urmăriți Impact.ro și pe