Suspecții principali în crima de la Măgurele au ajuns în fața anchetatorilor. Imagini cu cei doi, surprinse când scăpau de cadavru

Stan Filon 11.05.2022, 13:06

Autoritățile au reținuți principalii suspecți în cazul crimei care i-a îngrozit pe locuitorii din Măgurele! S-a dat alarma după ce o mașină a fost incendiată pe un câmp din localitatea Măgurele, iar pompierii au descoperit în autoturism rămășițele carbonizate ale unei persoane. Analizele au arătat că oasele arse descoperite aparțineau unui italian care avea afaceri în Giurgiu. Acum, autoritățile au făcut primele rețineri.

Suspecții principali în crima de la Măgurele au ajuns în fața anchetatorilor

Update: 

Cei doi soți, principalii suspecți în cazul crimei de la Măgurele, au fost surprinși de camerele de filmare cărând la miezul nopții un bagaj voluminos și greu despre care se presupune că era cadavrul italianului, potrivit antena3.ro.

Știre inițială:

Polițiștii au reținut-o pe iubita în vârstă de 23 de ani a cetățeanului italian ucis și incendiat pe un câmp din Măgurele. Alături de aceasta a fost reținut și fostul său soț al acesteia, în vârstă de 27 de ani. Anchetatorii au stabilit că cei doi au comis crima într-un bloc din sectorul 5 al Capitalei, după care au mutat cadavrul în mașina incendiata mai apoi pe un câmp din Măgurele.

Anchetatorii i-au observat pe cei doi suspecți pe care camerele de supraveghere chiar când se presupune că plecau de la locul unde au incendiat mașina. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, cei doi au plecat de la locul respectiv cu un autobuz, spre casă. Cuplul, în vârstă de 23, respectiv 27 de ani, comiseseră crimă chiar în apartamentul în care locuiau cu cei doi copii de șase și de patru ani, un băiețel și o fetiță. Copiii au ajuns acum în grija celor de la Protecția Copilului.

Suspectii principali in crima de la Magurele au ajuns in fata anchetatorilor
Suspectii principali in crima de la Magurele au ajuns in fata anchetatorilor

Bărbatul a vorbit, femeia nu

În timpul interogatoriului, bărbatul a dat mai multe detalii și declarații, pe când femeia nu a recunoscut nimic. Se pare că bărbatul era gelos pe relația pe care tânăra o avusese în trecut cu cetățeanul italian, iar acesta ar fi un infractor cunoscut oamenilor legii.

Cea care a alertat autoritățile cu privire la dispariția omului de afaceri a fost menajera italianului. Femeia a văzut că acesta lipsea de câteva zile de la domiciliu, iar când a văzut știrea cu cadavrul descoperit pe câmpul din Măgurele s-a gândit imediat că ar putea fi angajatorul său, după ce a auzit marca autoturismului, așa că a sunat imediat la 112, unde a spus totul polițiștilor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...