Survivor România Live Video pe Kanal D – Emisiunea de duminică, 26 aprilie

Daria Petrescu 26.04.2020, 09:48
Survivor România Live Video pe Kanal D – Emisiunea de duminică, 26 aprilie

Survivor România continuă și în această seară, duminică, 26 aprilie, cu noi provocări în rândul concurenților. Tensiunile și adrenalina nu vor lipsi de pe teren, iar echipele vor avea parte de surprize. Se fac strategii și atât Faimoșii cât și Războinicii sunt gata pentru a da totul pe teren.

Survivor România, ediția de duminică, 26 aprilie

Survivor România revine cu o nouă ediție, dar și cu alte reguli, duminică, 26 aprilie. Competiția este tot mai dură, iar concurenții sunt eliminați rând pe rând.

În ediția trecută, Alice a fost cea care a părăsit competiția, în urma voturilor primate. Mai mult, Dan Cruceru a făcut un anunț bombă,  despre show, ce va schimba cu siguranță situația.

Alice a părăsit Survivor România

Ambele jocuri de imunitate ale săptămânii au fost pierdute de Războinici, cei  care și-au trimis două fete la nominalizare: Lola și Alice. Cea din urmă  războinică, accidentată, a părăsit, cu lacrimi în ochi competiția  Survivor România.

“Am învățat să apreciez viață, este mult mai frumoasă  decât o considerăm eu. Apreciez și că stau pe acest scaun. (…) Abia  aștept să ajung la ai mei, să le povestesc. Nu am regrete, cred că totul  se întâmplă cu un scop și atunci când trebuie să pleci, pleci”, au fost  ultimele cuvinte adresate de războinică într-un consiliu Survivor România.

Tensiunile au atins cote de neimaginat în rândul concurenților, Ema  Huruiala fiind la un pas să-l lovească pe coechipierul sau, Andrei  Ciobanu, într-un conflict izbucnit spontan după joc. Profesorul de canto  a spus că războinică este afectată de plecarea lui Cristian Ioniță, insinuand o apropiere mai mare între cei doi, ceea ce a scos-o din minți  pe această.

Dan Cruceru pregătește noi surprize
Dan Cruceru pregătește noi surprize

“Tu poți să-mi distrugi familia. Cu afirmațiile tale stupide!”, a  strigat Ema care a fost cu greu stăpânită de colegii ei.

Conflictul pare să fie la ordinea zilei în Survivor România. Concurenții se  ceartă în propria echipa sau cu adversarii, aruncându-și cuvinte grele  și amenințări menite să ii destabilizeze psihic.

Aseară a fos rândul să  se „ciocnească” două pietre țări; Emy Alupei și Iancu Sterp. Jignirile,  acuzațiile și țipetele celor doi au zguduit liniștea junglei dominicane. Lupta pentru marele premiu se poartă pe toate fronturile. „Ai făcut mișto de mine!” a urlat faimoasa către războinic, a cărui  replică nu a întârziat să apară: „, îți dau  la psihic!”

Patru meciuri de imunitate și doua eliminări pe săptămână

Dan Cruceru a făcut anunțul bombă. Concurenții au rămas fără cuvinte  când au aflat cu ce se vor confruntă în următoarea perioada.

„Acesta a fost cel mai ușor consiliu, comparând cu ceea ce urmează. De  săptămâna viitoare vom avea patru meciuri pentru imunitate, patru  nominalizați, consilii după fiecare meci și doi eliminați pe săptămâna,  câte unul la două zile. Știu că sunteți sleiti de puteri și că ați îndurat multe, dar căutați cumva să faceți față și la marele greu ce  urmează”.

Urmăriți Impact.ro și pe