Surpriză uriașă pentru Carmen Grebenișan! Modul inedit prin care fosta concurentă de la Asia Express a fost cerută în căsătorie. Foto

Iancu Andreea 28.08.2020, 12:41

Carmen Grebenișan și Alina Ceușan formează unul dintre cele mai cunoscute “cupluri” de vedete din mediul online românesc. Cele două sunt prietene extrem de bune și aproape că sunt tot timpul împreună. Totuși, în timp ce Alina Ceușan se bucură de perioada sarcinii, fiind gravidă cu primul său copil, Carmen părea că își caută încă sufletul pereche. Și se pare că l-a și găsit. Ba mai mult, a fost și cerută în căsătorie. Fosta concurentă de la Asia Express a fost surprinsă de gestul iubitului său.

Carmen Grebenișan, surprinsă cu o cerere în căsătorie

Cele două blogerițe sunt de nedespărțit. Alina și Carmen au o prietenie frumoasă și împart toate momentele din viața lor, una cu cealaltă. Dacă până acum Alina era în centrul atenției datorită primei sale sarcini, acum Carmen este cea care și-a surprins fanii.

Fosta concurentă de la Asia Express a fost surprinsă cu o cerere în căsătorie din partea iubitului său. Momentul inedit, extrem de romantic, a fost filmat chiar de către prietena sa Alina Ceușan.

Astfel, într-o postare pe contul său de Instagram, Carmen apare înconjurată de un cadru intim, cu lumânări aprinse, pe terasă, în fața iubitului său. Cererea în căsătorie a lăsat-o mută de uimire pe Carmen, care nu a putut decât să se bucure de gestul neașteptat al partenerului său.

Carmen Grebenișan, cerută în căsătorie într-un mod romantic
Carmen Grebenișan, cerută în căsătorie într-un mod romantic

Cine este iubitul lui Carmen Grebenișan

Iar vestea unei posibile căsătorii este cu atât mai surprinzătoare, cu cât Carmen și noul său iubit formează un cuplu de relativ puțin timp. Astfel, în urma emisiunii Asia Express, ea s-a despărțit de Sorin Tomoiagă. Cei doi au trecut discret peste separare, nedezvăluind motivele pentru care nu mai sunt împreună.

„Sincer, aş vrea să menţin private motivele despărţirii şi toate chestiile astea… noi am rămas în relaţii foarte bune. Eu chiar o apreciez pe Carmen pentru toată performanţa pe care o face în zona asta de vlogging. O apreciez ca persoană şi pentru felul ei de-a fi, pentru personalitate… Carmen este o persoană foarte specială şi noi am rămas în relaţii bune„, a declarat Sorin Tomoiagă, potrivit cancan.ro.

Cea care a dezvăluit că se află într-o nouă relație a fost Carmen. Vedeta a mărturisit că ea și Sorin nu mai formează un cuplu și că este la început cu noul său iubit, alături de care a petrecut perioada de izolare.

„Sunt acasă la prietenul meu. Sunt niște noutăți în viața mea. Fostul meu prieten nu mai există, cel cu care eram împreună la Asia. Într-adevăr ne-am despărțit. Acum am un nou prieten. Acesta e momentul care ne poate apropia. Sunt în carantină în București”, a povestit Carmen Grebenișan în cadrul unei emisiuni TV.

De altfel, Carmen a oferit și câteva detalii despre noua relație.

„Iubitul meu este ok. În momentul de față el este un erou. Lucrează la farmacie. E mult mai tânăr decât mine. Acum își termină facultatea”, a mai spus fosta concurentă de la Asia, conform kfetele.ro.