Și-a cunoscut iubitul în timp ce era cu fostul: Carmen Grebenișan, dezvăluiri în premieră

Diana Radu 21.05.2020, 17:22

Carmen Grebenișan a vorbit recent despre viața sa amoroasă, despre actualul său prieten și despre fostul. Celebra bloggeriță se declară o femeie împlinită și îndrăgostită. Iată cum l-a cunoscut Carmen pe iubitul său!

Cum și-a cunoscut Carmen Grebenișan iubitul

După ce s-a despărțit de fostul iubit, Carmen Grebenișan și-a găsit alinarea în brațele altui bărbat pe care îl ține departe de ochii publicului. Însă, fosta concurentă de la Asia Express a dat asigurări că nu este vorba despre Florin Ristei și a dat câteva detalii despre partnerul ei, precum faptul că este mai mic decât ea și că este încă student.

Frumoasa blondină a mai precizat că despărțirea de fostul prieten nu are legătură cu faptul că a fost plecată luni bune de acasă în Filippine alături de Alina Ceușan, unde au participat la Asia Express. În plus, și-a găsit repede alt iubit, deoarece mărturisește că nu-i place să fie sigură.

carmen grebenisan, dezvaluiri, iubiti
Cum și-a cunoscut Carmen Grebenișan iubitul

„Sunt bine cam din februarie. Nu are nicio legătură Asia Express cu despărțirea. Singură nu stau prea mult, nu îmi place. Am nevoie de confort, să știu că este o persoană lângă mine. Nu prea îmi place ca lumea să mă bibilească. Am nevoie de spațiul meu, dar să știu că e acolo. E foarte frumos și lucrurule au avansat într-un ritm destul de alert. Nici dacă mi-aș fi propus nu m-aș fi gândit la asta”, a declarat Carmen Grebenișan.

De asemenea, Carmen Grebenișan a mai dezvăluit că îl cunoștea pe actualul său iubit cam de trei ani, adică de pe vremea când forma un cuplu cu fostul iubit. Bloggerița spune însă că până acum l-a privit doar ca pe un amic, doar că fără să vrea au început să se apropie.

„Noi ne-am cunoscut în timp ce eu eram cu fostul meu prieten. Nu a fost dragoste la prima vedere. Am fost amici timp de trei ani. Am fost compatibili la nivel amical. Ne-am înteles foarte bine și ne-am apropiat după. Am empatizat și s-au întâmplat alte lucruri”, a spus Carmen Grebenișan în cadrul emisiunii Showbiz Report.