Carmen Grebenișan, fără sutien! Imagini fierbinți cu vedeta de la Asia Express

Redacția IMPACT 18.05.2020, 19:11
Carmen Grebenișan, fără sutien! Imagini fierbinți cu vedeta de la Asia Express

Celebra bloggeriță, Carmen Grebenișan a pus pe jar imaginația fanilor după ce s-a pozat fără sutien pe pagina sa de Instagram. Fotografia cu fosta vedetă de la Asia Express a adunat mii de like-uri și o mulțime de comentarii din partea fanilor.

Carmen Grebenișat s-a lăsat fotografiată fără sutien

Îndrăzneața blondină a încăract pe pagina sa de Instagram o fotografie cu ea fără sutien ținând o pisică în brațe. De asemenea, în fotografie se mai poate remarca că bloggerița este complet nemachiată și îmbrăcată într-o pereche de pantaloni lejeri de casă.

Fotografia despre care vorbim a adunat peste 60.000 de like-uri și a stârnit mai multe comentarii în rândul fanilor. De asemenea foarte mulți i-au admirat anumăluțul de compania și au întrebat-o cu ce program ăși editează pozele.

carmen grebenisan, fara sutien, imagini fierbinti
Carmen Grebenișat s-a lăsat fotografiată fără sutien

Carmen Grebenișan se numără printre cele mai celebre bloggerițe din România. Aceasta a participat de recent la Asia Express împeună cu prietena sa Alina Ceușan, însă nu au reușit să ajungă până în finală. Aceasta a început sî devină cunoscută în 2014 când și-a deschis un blog personal unde posta tot felul de povești despre viața ei și trucuri de frumusețe. Acum, Carmen a ajuns să aibă mii de urmăritori pe rețelele de socializare.

De asemenea, Alina Ceușan nu i-a fost doar coechipiră la Asia Express, ci este și cea mai bună prietenă a sa împreună cu care lucrează la o mulțime dintre proiectele sale online. Așadar, Carmen pare să aibă tot ce și-ar putea dori o femeie, însă viața ei nu este tocmai perfectă. Bloggerița s-a confruntat de-a lungul timpului cu numeroase atacuri de panică.

„Prietenia mea cu Alina, care este una foarte puternică, e cea mai pură prietenie. Este singura prietenie și de cele mai multe ori oamenii cred că suntem surori. Cu siguranță am fost surori într-o altă viață. Nu știu dacă ne crede cineva, însă noi nu ne-am certat niciodată. De fiecare dată una dintre noi este dispusă să îi cedeaze celeilalte orice, dacă cealaltă își dorește mult acel ceva”, a spus Carmen.