Alina Ceușan, declarații impresionante despre primul ei copil. Cum a ales să nască fosta concurentă de la Asia Express

Diana Radu 14.05.2020, 09:19
Alina Ceușan, declarații impresionante despre primul ei copil. Cum a ales să nască fosta concurentă de la Asia Express

Alina Ceușan a dezvăluit în cadrul celui mai recent interviu acordat prin ce stări a trecut atunci când a aflat că va deveni mamă, cum își dorește să nască, precum și alte detalii din noua sa postură. Fosta concurentă de la Asia Express este însărcinată în 6 luni cu soțul său, Raul.

Alina Ceușan, declarații impresionante despre primul ei copil

Celebra bloggeriță a povestit că și-a făcut patru teste de sarcină pentru a fi sigură că este însărcinată și că a primit vestea cu emoție și fericire, dar și cu confuzie în același timp. Alina Ceușan a mai dezvălui că alături de soțul său au planificat să devină părinți după nuntă.

„Ne doream un copil cât de repede după căsătorie (suntem împreună de 8 ani) așa că ne-am pus pe treabă imediat, pot spune că a fost o sarcină planificată din acest punct de vedere, da”, a declarat Alina Ceușan pentru Elle.

alina ceusan, insarcinata, declaratii, nastere naturala
Alina Ceușan, declarații impresionante despre primul ei copil

Vedeta a mai spus că și-ar dori să-și aducă copilul pe lume pe cale naturală, asta în cazul în care medicul nu-i va recomnada altceva. De asemenea, își dorește să alăpteze bebelușul, iar în ceea ce privește vaccinarea acestuia, a spus că la momentul potrivit va decide împreună cu soțul său.

„Încă de la început am avut discuții cu doamna doctor Mihaela Hașa la Regina Maria din Cluj și am decis că aș vrea să fac ceea ce e mai bine pentru copil, eu voi încerca să nasc natural, dacă totul merge bine. As vrea și să alăptez, desigur; la vaccinuri încă nu am ajuns dar acestea sunt decizii pe care le vom lua împreună cu soțul meu și medicul pediatru la momentul potrivit. Ne informăm constant, însă!”, a mai spus Alina.

Alina Ceușan nu și-a pus viața profesională pe pauză, ci chiar muncește mai mult ca înainte. În plus, aceasta ăși dorește ca după ce va naște să nu lipsească foarte mult din mediul online. Cât despre izolare, bloggerița a spus că i-a prins foarte bine această perioadă, deoarece i-a oferit oportunitatea de a se bucura în liniște cu Raul de minunea lor.

Înrebată care ar fi cel mai import lucru pe care ar vrea să i-l transmită copilului, Alina a spus că bunul simț și educația și crede cu tărie că soțul său va fi un tată excepțional, care se va implica în aceeași măsură ca și ea în creșterea copilului.

Urmăriți Impact.ro și pe