Surpriză mare cu „Vocea României”. Ce se întâmplă la PRO TV. Fanii vor fi în delir

Andreea Bisinicu 18.11.2020, 18:28
Surpriză mare cu „Vocea României”. Ce se întâmplă la PRO TV. Fanii vor fi în delir

Surpriză mare cu „Vocea României”. Ce se întâmplă la PRO TV. Fanii vor fi în delir când vor afla vestea asta.

Când revine „Vocea României” la PRO TV

Vestea pe care toți fanii Vocii o așteptau. Emisiunea „Vocea României” revine la PRO TV. Nu, nu este vorba despre un nou sezon. Producătorii emisiunii de succes de la PRO TV au decis să realizeze o ediție specială, care va rula pe post pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României, care coincide cu ziua postului PRO TV.

Cel mai urmărit canal TV din România împlinește 25 de ani de existență și, cu această ocazie, cei de la „Vocea României” vor face o ediție specială, care se va numi „Reuniunea”, o emisiune cu mulți invitați speciali, așa cum anunță Irina Rimes și Smiley în câteva promo-uri publicate pe pagina oficială de Instagram a show-ului de pe PRO TV.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vocea Romaniei (@vocea_romaniei)

„Voci puternice! Mult dor. Invitați la care nu te aștepți și emoții pe măsură. Pe 1 decembrie petrecem împreună”, spune Irina Rimes în promo-ul oficial al ediției speciale „Reuniunea”.

Surpriză mare la „Vocea României”. Ce se întâmplă la PRO TV. Sezonul 10 al emisiunii de talente a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus și nu este preconizat că va reveni înainte de 2021, deși înscrierile au început deja, pe site-ul oficial al showului.

Irina Rimes nu este singura care face reclamă ediției speciale de pe 1 decembrie. Și Smiley a pregătit un filmuleț, postat tot pe pagina oficială a showului „Vocea României”, în care promite o ediție plină de surprize și de voci excepționale.

„Îmi place să mă întorc, mai ales cu scaunul. Și știu că nu sunt singurul. Pe 1 decembrie ne întoarcem cu invitați și chef de sărbătoare. Cu o ediție specială, cu invitați pe cinste și voci de neuitat ❤️?”, a scris Smiley pe contul oficial al emisiunii „Vocea României”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vocea Romaniei (@vocea_romaniei)

Andra apare și ea într-un clip în care anunță „Reuniunea” de pe 1 decembrie, ceea ce ne dă de gândit că vom revedea mulți dintre mentorii din sezoanele trecute. Altfel, ne putem aștepta să îi revedem și pe Adrian Despot și Marius Moga, pe lângă Tudor Chirilă, Smiley, Horia Brenciu și Irina Rimes.

Smiley este noul jurat de la „Românii au talent”

Smiley va fi noul jurat de la „Românii au talent”. Din  postura de prezentator la cea de jurat nu este decât un singur pas. Smiley va ocupa scaunul de jurat la showul pe care-l prezintă de mai multe sezoane încoace. Pe cine va înlocui artistul? Pe nimeni altul decât Andi Moisescu.

Aceasta este o măsură temporară, luată de producătorii emisiunii, după ce Andi Moisescu a fost infectat cu virusul COVID-19 și a fost nevoie să stea în izolare, alături de familie.

Simpaticul coleg al lui Pavel Bartoș și juratul de la „Vocea României” va fi pus la masa juriului, să-i țină locul lui Andi Moisescu și va juriza momentele concurenților în ultima parte a emisiunii din acest sezon „Românii au talent.”

Urmăriți Impact.ro și pe