Decizie fără precedent pentru Vocea României! PRO TV a anunțat acum oficial. Ce se întâmplă cu Tudor Chirilă, Horia Brenciu, Smiley și Irina Rimes

Iancu Andreea 14.08.2020, 15:07
Decizie fără precedent pentru Vocea României! PRO TV a anunțat acum oficial. Ce se întâmplă cu Tudor Chirilă, Horia Brenciu, Smiley și Irina Rimes

Este pentru prima oară în zece ani, când cel mai îndrăgit show de talente nu va intra în grila din toamnă. Astfel, Vocea României va fi amânat pe termen nelimitat. Se pare că oficialii postului Pro TV au luat decizia ținând cont de un aspect extrem de important.

Vocea României nu va intra pe TV în această toamnă

Emisiunea de talente trebuie să ia o pauză nelimitată. Astfel, show-ul Vocea României nu va fi difuzată în această toamnă din motive clare. Oficialii postului au luat decizia ținând cont de pandemia de Covid-19. Emisiunea ce urma să îi aibă în juriu pe Chirilă, Brenciu, Smiley și Irina Rimes va lua o pauză, chiar în anul celui de-al zecelea sezon.

„Confirmăm faptul că Vocea Romaniei nu va face parte din grila de toamnă. Ținând cont de contextul actual am decis să anulăm castingul și filmările pentru cel de-al zecelea sezon Vocea Romaniei. Siguranța angajaților nostri și a concurenților care participă la talent show-uri este prioritară”, după cum au spus aceștia într-un răspuns pentru Paginademedia.ro.

Totodată, având în vedere că pandemia de coronavirus nu poate fi cu exactitate controlată, oficialii Pro TV nu pot estima o dată la care emisiunea va reveni pe TV.

„Vom reveni cu detalii despre viitorul sezon când contextul ne va permite”, punctează reprezentanții Pro TV.

Jorge, gazda unei noi emisiuni la Pro TV
Jorge, gazda unei noi emisiuni la Pro TV

Masked Singer, producția care ar înlocui Vocea României

Totuși, în toamnă, Pro TV va difuza o altă producție muzicală. Masked Singer va prezenta mai multe personaje ce vor fi demascate după ce vor cânta o piesă.

Cel care va prezenta această nouă emisiune va fi cântărețul Jorge. De asemenea, jurații show-ului vor fi Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu. Aceștia vor fi nevoiți să ghicească cine se află în spatele măștii. Ei vor fi ghidați de informațiile pe care vedeta le va oferi publicului înainte de interpretare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...