Singura mâncare pe care o gătește Irina Rimes. „Îmi ia două ore și jumătate”

Andreea Bisinicu 13.11.2020, 14:11
Singura mâncare pe care o gătește Irina Rimes. „Îmi ia două ore și jumătate”

Singura mâncare pe care o gătește Irina Rimes. Care este preparatul care o ține pe artistă mai bine de două ore în bucătărie? E foarte gustos și sățios.

Singura mâncare pe care o gătește Irina Rimes

Irina Rimes este una dintre cele mai talentate artiste din România și Republica Moldova. Are 1.49 m de talent, bună voință, hărncie și ambiție. Artista are fani în toată țara și are una dintre acele voci pe care o poți recunoaște cu ușurință, oriunde, oricum. Piesele ei devin imediat hituri, deoarece sunt inspirate din viața ei reală, lucru care o face foarte autentică.

Din cauza pandemiei de coronavirus, artista stă separat de familia ei, care locuiește peste Prut. La cât este de ocupată cu muzica, cine ar fi zis că Irina Rimes este și o gospodină desăvârșită?

Ce gătește Irina Rimes? Jurata de la „Vocea României” a povestit, într-un interviu pentru OK magazine, care este mâncarea ei preferată, care o ține în bucătărie vreo două ore și jumătate, atunci când o prepară:

„Nu prea îmi lipsesc chestii, pentru că mama are mereu grijă să nu-mi lipsească nimic, nici în materie de mâncare, nici în materie de prezenţă a membrilor familiei. Gătesc cel mai bine borșul ucrainean. Îmi ia 2 ore şi jumătate să-l pregătesc, dar rezultatul este wow.”, a declarat Irina Rimes pentru okmagazine.ro

Irina Rimes este una dintre cele mai bune voci din Romania
Irina Rimes este una dintre cele mai bune voci din Romania

Însă, asta nu este tot! Pe lângă borșul ucrainean, răspunsul la întrebarea „ce gătește Irina Rimes?”, artista a mărturisit că are un fel de plăcere vinovată. Îi place șoriciul, deși nu se vede, deoarece are norocul de a avea o silueta de invidiat, indiferent cât de mult ar mânca.

„Trei lucruri pe care lumea nu le știe despre mine: îmi place foarte mult să conduc hai-hui prin ţară, că iubesc şoriciul şi că outfit-ul meu preferat este costumul negru cu cămăşă albă şi cravată”, a specificat artista, în același interviu.

Irina Rimes vrea să scrie o piesă pentru Adele

Cu toate că are aproape tot ce și-ar putea dori un artist, al cărei carieră este în plină ascensiune muzicală, Irina Rimes are visuri care nu s-au îndeplinit încă. De exemplu, unul dintre ele ar fi să compună o piesă pentru Adele, pe care o urmărește de foarte mulți ani.

„O grămadă de lucuri… Aş vrea 1 milion de euro, vreau o casă pentru mama şi tata aici, la Bucureşti, vreau să scriu o piesă pentru Adele, vreau să am timp să călătoresc în toată lumea, vreau să lansez un album în limba franceză şi să aibă succes, vreau să vorbesc fluent limba franceză cu un nativ, vreau să nu îmbătrânesc niciodată, vreau să mănânc şi să nu mă îngraş, vreau să am destulă putere încât să-mi duc până la capăt toate planurile, vreau să am viziunea de a-mi construi proiectul în aşa fel încât să aibă succes în fiecare etapă, vreau ca toţi oamenii din jurul meu să fie fericiţi, vreau să joc la nunta fratelui meu, vreau să-mi fac o casă în pădure, iar unul dintre pereţii casei să fie din sticlă, vreau să treacă această pandemie, vreau ca oamenii să fie mult mai responsabili faţă de planeta pe care trăiesc, aş vrea că oamenii să înveţe odată şi pentru totdeauna să trieze deşeurile, să nu mai arunce aiurea deşeuri în spaţii naturale, aş vrea să nu mai existe sărăcie, dezinformare. Aş vrea drepturi egale pentru toată lumea, accesul la medicină egal, nivel de trăi egal, justiţie tuturor… Visuri de copil…”, a încheiat Irina Rimes.

Urmăriți Impact.ro și pe