Smiley a dat lovitura! Este noul jurat al celui mai urmărit show din România. Cui i-a luat locul

Andreea Bisinicu 11.11.2020, 14:03
Smiley a dat lovitura! Este noul jurat al celui mai urmărit show din România. Cui i-a luat locul

Smiley a dat lovitura! Este noul jurat al celui mai urmărit show din România. Cui i-a luat locul faimosul artist. Nimeni nu se aștepta la asta.

Smiley este noul jurat de la „Românii au talent”

De la postura de prezentator la cea de jurat nu este decât un singur pas. Da, ați citit bine. Smiley va ocupa scaunul de jurat la showul pe care-l prezintă de mai multe sezoane încoace. Pe cine va înlocui Smiley? E vorba de Andi Moisescu.

Producătorii talent-show-ului au hotărât ca simpaticul coleg al lui Pavel Bartoș să fie la masa juriului, să-i țină locul lui Andi Moisescu, deoarece acesta a fost infectat cu virusul COVID-19 și se află în izolare, alături de familie. Astfel, Smiley va juriza momentele concurenților în ultima parte a emisiunii din acest sezon „Românii au talent.”

Show-ul de talente de la ProTV mai vine cu o serie de schimbări, având în vedere contextul pandemiei. În sezonul cu numărul 11 s-a renunțat la public, iar în spatele juraților ar urma să apară un panou cu leduri și imagini. Emisiunea „Românii au talent” s-a filmat la studiourile din Ștefănești.

Filmările pentru preselecțiile sezonului 11 „Românii au talent” s-au terminat. Telespectatorii vor avea parte de surprize neașteptate în acest sezon al show-ului de talente, mai ales că Mihai Petre nu va mai sta la masa juriului, iar în locul lui va veni frumoasa Alexandra Dinu, prima soție a lui Adi Mutu.

Emisiunea „Romanii au talent”, ajunsă la sezonul 9, va începe din data de 8 februarie, de la ora 20.30.

Smiley si Pavel Bartos sunt prezentatorii showului „Romanii au talent” de pe PRO TV
Smiley si Pavel Bartos sunt prezentatorii showului „Romanii au talent” de pe PRO TV

Andi Moisescu a contactat virusul COVID-19. Primele reacții ale vedetei

Andi Moisescu a fost infectat cu noul coronavirus. Juratul „Românii au talent” urma să se prezinte la a șasea zi de audiții alături de ceilalți jurați, dar din păcate acest lucru nu a mai fost posibil. Andi Moisescu și-a anunțat urmăritorii este nevoit să ia o pauză, datorită infectării cu noul tip de virus. Așadar, acesta nu s-a mai alăturat echipei de filmare.

Jurnalistul a mărturisit că la sfârșitul acestei săptămâni a aflat că a intrat în contact cu virusul, iar acum se află în auto-izolare. Totodată, acesta nu prezintă nici un fel de simptome specifice virusului, iar starea lui de sănătate este una bună.

„La sfârșitul acestei săptămâni am fost testat pozitiv la Covid-19, așa că m-am izolat și voi lua toate măsurile necesare. În acest moment nu am niciun fel de simptome, ceea ce mă face să sper că voi trece, cu bine, și peste această provocare!”, a spus Andi Moisescu pe pagina sa de socializare.

Urmăriți Impact.ro și pe