Suporterii l-au luat cu asalt pe Ianis Hagi: „Te implorăm, semnează cu noi”

Marian Cărăvan 01.05.2020, 18:07
Suporterii l-au luat cu asalt pe Ianis Hagi: „Te implorăm, semnează cu noi”

Ianis Hagi are propriii lui fani. Semn că nu a ajuns degeaba în fotbal. Suporterii unei echipe de top îl imploră pe internaționalul român să semneze un contract cu acea grupare.

Suporterii l-au luat cu asalt pe Ianis Hagi: „Te implorăm, semnează cu noi”

Ianis Hagi a avut evoluții entuaziasmante la începutul acestui an pentru Glasgow Rangers, echipă la care pare a fi redescoperit pofta de a juca fotbal, după experiența mai puțin prolifică din Belgia. Genk, echipa cu care semnase în vara anului trecut, l-a împrumutat la Rangers, iar Ianis a fructificat la maxim această oportunitate. Chiar dacă a avut statutul de rezervă. Însă i-a demonstrat managerului Steven Gerrard că poate oricând să se bazeze pe el. Recent, Ianis Hagi a rememorat pe contul său de Twitter cel mai bun meci al său pentru vicecampioana Scoției, cel din turul șaisprezecimilor de finală ale Europa League, câștigate de Rangers cu 3-2 în fața celor de la Braga. Atunci, Ianis a reușit o „remontada”, a marcat două goluri și și-a ajutat echipa să revină de la 0-2.

Se întâmpla „acum zece săptămâni”, după cum scria Ianis Hagi pe Twitter. Suficient pentru ca fanii să observe și să reacționeze prompt. Mesajele fanilor scoțieni au venit ca un adevărat „tsunami”, ca răspuns al atașamentului pe care îl față de internaționalul român care le-a cucerit inimile. Suporterii celebrei echipe scoțiene l-au implorat pe fiul Regelui să rămână pe Ibrox Park, chiar dacă curg ofertele pentru el, de la alte cluburi mult mai puternice.

„Rămâi, te rog”, „când semnezi permanent?”, „sper ca în curând să te vedem din nou în faimosul tricou albastru”, „ai face bine să rămâi cu noi”, „te implor să rămâi”, sunt doar câteva dintre mesajele fanilor.

Ianis Hagi i-a impresionat pe fanii lui Rangers

5 milioane de euro pentru Ianis Hagi. Îi oferă Rangers?

Dacă va mai îmbrăca sau nu „faimosul tricou albastru”, probabil că nici Ianis Hagi nu știe. Tot ce știe e că în acest moment încă se află în izolare și așteaptă să vadă care va fi cursul evenimentelor. Cert este că și el, la fel ca toți iubitorii fotbalului, așteaptă ca popularul sport care a cucerit planeta să se întoarcă din nou pe stadioane.

Ianis Hagi, 21 de ani, este împrumutat de Genk la Glasgow Rangers. Scoțienii au prima opțiune de transfer, putând activa în orice moment clauza de cumpărare definitivă, fixată de belgieni la 5 milioane de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe