Știrea momentului pentru românii care au acest tip de card. Acum se trece la nivelul următor

Badea Violeta 25.01.2023, 14:03
Știrea momentului pentru românii care au acest tip de card. Acum se trece la nivelul următor

În ultimii ani, tot mai mulți români au început să prefere cardurile în defavoarea banilor cash, aşa că această veste îi va bucura pe mulți. Dacă ai și tu acest tip de card în portofel, poți să te consideri o persoană norocoasă. Iată ce urmează să se întâmple în primăvara acestui an. Clienții sunt în extaz!

Veste bună pentru românii care dețin acest tip de card

În primăvara acestui an, Revolut va lansa un nou plan financiar special conceput pentru clienții ambițioși și înstăriți din Regatul Unit și Spațiul Economic European (SEE).

Noul plan de nivel superior, Ultra, va oferi utilizatorilor acces gratuit la saloanele din 1200 de aeroporturi, cashback și comisioane reduse pentru produsele de investiții Revolut.

Așadar, Revolut va invita în curând clienții noi și existenți să se înscrie pe o listă de așteptare pentru a debloca un cashback de 5% la cumpărăturile efectuate în prima lună cu Ultra.

„Tot mai mulţi clienţi sunt interesaţi de produse financiare care le fac viaţa şi mai uşoară. Acest segment de piaţă în creştere caută o nouă definiţie a luxului.

Sunt consumatori cu venituri mari, care, pe măsură ce evoluează profesional, îşi doresc să obţină un venit pasiv constant, dar urmăresc, în acelaşi timp, să se bucure de viaţă, să fie la curent cu cele mai recente tendinţe, să călătorească de mai multe ori pe an.

Pentru a veni în întâmpinarea aşteptărilor acestor clienţi, lansăm un abonament care aduce şi mai multă flexibilitate în gestionarea finanţelor. Este un pachet fără competitor în Europa şi nici un alt jucător din categorie nu oferă acum un astfel de produs.

Am adoptat o abordare originală pentru a oferi un card unic şi un plan prin care le oferim calitatea de membri ai clubului Revolut Ultra celor care iubesc atât călătoriile, cât şi un stil de viaţă sofisticat, axat pe investiţii neîntrerupte şi diverse într-o varietate produse financiare”, a precizat Tara Massoudi, Revolut general manager Premium Products.

Citește și BNR a făcut anunțul pentru românii care au card bancar. Ce se întâmplă în 2023!

Anunt important pentru clientii Revolut
Anunt important pentru clientii Revolut

Revolut va anunțat în curând lista completă a beneficiilor incluse în acest plan

În următoarea perioadă, Revolut va anunţa lista completă de beneficii incluse în acest plan. Momentan, se cunosc doar avantajele enumerate mai sus, și anume: accesul gratuit în sute de aeroporturi din toată lumea și acordarea de cashback sau comisioane avantajoase la produsele de investiţii personale incluse în aplicaţia Revolut.

De asemenea, Revolut Ultra va permite acordarea de discount-uri la brand-urile preferate ale clienţilor, inclusiv pentru servicii din domeniul wellness sau alte servicii.

Revolut le recomandă clienților Premium sau Metal să se înscrie pe lista de aşteptare Ultra pentru a putea avea acces la toate aceste facilități în următoarele luni.

Citește și Toți românii care dețin un card bancar trebuie să fie în alertă. Riscă să le dispară banii din cont, avertismentul specialiștilor!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...