Ștefan Bănică, anunțul care a dezamăgit foarte mulți fani. „Îmi pare tare rău”. Se va întâmpla abia luna următoare

Stan Filon 01.03.2023, 09:33
Ștefan Bănică, anunțul care a dezamăgit foarte mulți fani. „Îmi pare tare rău”. Se va întâmpla abia luna următoare

Sute de bucureșteni au primit o veste proastă, zilele trecute, chiar de la artistul lor preferat, de la Ștefan Bănică Jr, care a fost nevoit să anuleze un concert pe care îl avea programat la un restaurant cunoscut din București. Vedeta a spus exact de ce nu a mai putut ajunge.

Ștefan Bănică, anunțul care a dezamăgit foarte mulți fani

Ștefan Bănică Jr, este un nume foarte cunoscut în România. Este un adevărat profesionist, iar cei care îl cunosc spun că este chiar perfecționist. Ei bine, cu toate acestea, îndrăgitul cântăreț a fost nevoit să anuleze un concert programat marți seara într-un restaurant din București.

Artistul și-a anunțat fanii că nu se simte bine și că nu a putut urca pe scenă, așa că spectacolul a fost amânat. Ștefan Bănică a recunoscut că s-a ales cu o laringită acută, care i-a afectat corzile vocale, acesta fiind motivul pentru care nu a putut urca pe scenă.

Stefan Banica, anuntul care a dezamagit foarte multi fani
Stefan Banica, anuntul care a dezamagit foarte multi fani

„Mă aflu în situația de a nu putea cânta în această seară”

„Îmi pare tare rău să mă aflu în situația de a nu putea cânta în această seară la Berăria H din București, concert programat din decembrie, anul trecut. Nu pot vorbi deloc, am o laringită acută, care mi-a afectat corzile vocale”, a scris Ștefan Bănică Jr. pe pagina lui oficială de Facebook.

Totuși, soțul Laviniei Pîrva le-a promis fanilor că spectacolul nu va fi anulat, ci s-a luat deja în calcul reprogramarea lui la sfârșitul lunii viitoare. De asemenea, artistul a ținut să-și prezinte public scuzele pentru situația creată.

„Îmi cer scuze oamenilor care au cumpărat bilete să mă vadă, sper să înțeleagă situația și să-mi revin cât mai repede. Concertul va fi reprogramat pe 28 martie, biletele achiziționate își păstrează valabilitatea pentru data de 28 martie”, a mai anunțat Ștefan Bănică, în mesajul postat pe rețelele sociale.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...