FOTO EXCLUSIV

Soția lui Ilie Năstase nu se mai ascunde de fostul tenismen. Imaginile surprinse în plin proces de divorț în Capitală

Ioana Bucur, Mihai Ianoși 24.05.2021, 12:17

Sfidare totală. Soția lui Ilie Năstase nu se mai ascunde de fostul tenismen. Imaginile surprinse de echipa de paparazzi a redacției Impact.ro spun tot. Cum a fost fotografiată Ioana Năstase, în urmă cu câteva zile, în Capitală.

Soția lui Ilie Năstase nu se mai ascunde de fostul tenismen

Soția lui Ilie Năstase nu se mai ascunde de fostul tenismen. Echipa de paparazzi a redacției Impact.ro a suprins-o pe Ioana Năstase, singură, dând o tură prin magazinele din complexul comercial din Băneasa. Îmbrăcată lejer, în alb din cap până în picioare, încă doamna Năstase a atras toate privirile celor din jurul ei, nu datorită siluetei de invidiat ci și a atitudinii de „divă”, după cum au transmis reporterii de pe teren. Relaxată, cu o mână în buzunar, bruneta pare că se bucură de fiecare moment de liniște.

Însă adevărata surpriză a venit abia la plecare. Ioana a ieșit din mall și a urcat în Bentley-ul, ce ar valora undeva în jur de 240.000 de euro, primit cadou de la Ilie Năstase și pe care, spun unele surse, tenismenul l-ar vrea înapoi, după divorț. Frumoasa brunetă îl sfidează pe actualul ei soț, afișându-se cu fiecare ocazie, în oraș, cu autoturismul. Evident, așa un bolid nu are ce căuta lăsat într-un banal loc de parcare, nu?! Superba mașină își aștepta șoferița chiar în fața intrării în centrul comercial. De acolo, bruneta a demarat în trombă către complexul lui Ion Țiriac din pădurea Băneasa.

Soția lui Ilie Năstase nu se mai ascunde de fostul tenismen
Ioana Năstase

Ilie Năstase și-ar vrea cadoul înapoi

Autoturismul, un Bentley Continental GT, i-a fost oferit cadou în toamna anului 2020, cu puțin timp înainte ca Ioana să împlinească vârsta de 45 de ani.

„De data aceasta, mașina e de la Ilie. Am primit cadou de la soțul meu o mașină pe care mi-o doream foarte mult. Acum două săptămâni, cineva a parcat în fața blocului un Bentley modelul acesta și am zis: ”Wow, ce mașină frumoasă”. Am fost imediat în reprezentanța și am luat-o pe loc. Mai am cinci mașini, diferite mărci, dar nu se compară cu aceasta. Este de vis”, a povestit Ioana Năstase, pentru Click.

Doar că acum, la divorț, riscă să rămână fără autoturismul pe care și l-a dorit atât de mult, în condițiile în care se zvonește că tenismenul și-ar vrea cadoul înapoi.

„Eu îi voi da tot ce este de dat. Sunt o femeie pe picioarele mele. Acele bunuri nu se vor împărți (n.r. apartamentele achiziționate de ea), probabil cadoul pe care mi l-a oferit (n.r. – Bentley-ul)”, a declarat Ioana, pentru Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...