Sofia Vicoveanca, enervată la culme de o fană în tren! Femeia se uita insistent, apoi a venit la ea: “Un vânt de ar fi ajuns la locomotivă” EXCLUSIV

Rebeka Pascu 07.08.2023, 16:26
Sofia Vicoveanca, enervată la culme de o fană în tren! Femeia se uita insistent, apoi a venit la ea: “Un vânt de ar fi ajuns la locomotivă” EXCLUSIV

La vârsta de 81 de ani, Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate interprete de muzică populară! Artista nu își arată deloc vârsta și recunoaște că nu îi place să se uite pe buletin. Așadar, prin trucurile sale, Sofia Vicoveanca reușește să se mențină în formă și spune că nu este de acord cu operațiile estetice. În exclusivitate pentru Impact.ro, artista ne-a povestit despre o întâmplare din tren. A fost enervată la culme de o fană!

Sofia Vicoveanca, enervată la culme de o fană în tren!

Sofia Vicoveanca a avut o experiență neplăcută în tren! Artista în vârstă de 81 de ani a primit o întrebare neașteptată de la o fană. O întrebare care a enervat-o la culme pe artistă. În exclusivitate pentru Impact.ro, Sofia Vicoveanca ne-a spus totul despre întâmplarea din tren. Totul are legătură cu Ionela Prodan!

“Pe vremuri, Ionela Prodan, Dumnezeu să o odihnească… Acum 20 de ani îmi povestea că avea un prieten, vecin, medic. Pe atunci, femeile nu începuseră să apeleze la operațiile estetice. Îmi spunea că cicatricile sunt pe la urechi. I-am zis că nu știu…Anul ăsta eram în tren.

În tren nu îmi place să merg cu spatele, nu suport să merg nici pe bancheta din spate în mașină. Îmi vine rău și nu mă simt bine. S-a urcat o doamnă în tren, m-a recunoscut, ea mergea cu spatele și era la o distanță destul de mărișoară de mine. De câte ori ridicam ochii de pe pagina de integrame, doamna era cu ochii pe mine.

Citește și: Sofia Vicoveanca, îngrozită că și-a visat soțul mort: ”Am simțit că înnebunesc. Credeam că mă vrea bărbatul, acolo, la el”. Exclusiv

La un moment dat, se ridică. Eu eram singură pe banchetă. Mi-a spus că mă știe de când era mică, deși avea și ea o vârstă. Mi-a spus că îmi urmărește muzica, că îi plac. La un moment dat, merge cu mâinile la urechi. Se uita mai atent la mine și a zis: “Văleu, nu aveți operații estetice?”

Am întrebat-o dacă e sănătoasă. Ea nu a luat în seamă. A zis că știe câți ani am și m-a întrebat ce fac de arăt așa. I-am spus că nu mă uit pe buletin, anii sunt așa cum îi simți și cum arăți. Mi-a spus că i-am dat un sfat bun. A înnebunit lumea! Le-am povestit colegelor, una dintre ele a zis că am fost drăguță, ea i-ar fi făcut un vânt de ar fi ajuns la locomotivă. Ce curaj a avut ea să vină să întrebe asta?”, ne-a declarat Sofia Vicoveanca, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Sofia Vicoveanca nu face playback niciodată! Ce părere are despre artiștii care nu cântă live?

“Nu cânt playback niciodată. Mă pregătesc foarte bine. Pe 1 Octombrie, dacă trăiesc, voi împlini 64 de ani de cântec. Cu fiecare an, eu retrăiesc muzica mea. Pe negative, eu trăiesc momentul cum simt în momentul respectiv.

Vezi și: Filmarea cu Sofia Vicoveanca și Florin Piersic împreună, în tinerețe. Cum au ajuns cei doi artiști să fie protagoniștii unui moment unic. „Eram și eu tinerică” (Exclusiv)

Nu sunt obligată să respir, cum am respirat acum 20 de ani. Publicul simte! De cei care cântă playback…Nu vreau să critic. Dumnezeu ne critică!”, ne-a mai spus artista, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe