Simona Halep – Irina Begu 6-3, 6-4, în turul 2 la Roland Garros. Simona Halep continuă aventura la Openul Franței

Marian Cărăvan 30.09.2020, 19:32
Simona Halep – Irina Begu 6-3, 6-4, în turul 2 la Roland Garros. Simona Halep continuă aventura la Openul Franței

Confruntare românească azi la Roland Garros. Simona Halep și Irina Begu se întâlnesc în turul 2 al turneului de Grand Slam de la Roland Garros.

GAME, SET ȘI MECI SIMONA HALEP! Simona a câștigat în două seturi, 6-3, 6-4, și s-a calificat în turul 3 la Roland Garros, unde o va întâlni pe Amanda Anisimova.


Break Simona Halep. 5-4 în setul 2. Simona Halep  servește pentru calificarea în turul 3.


Simona Halep – Irina Begu 6-3, 4-4.


Irina Begu o pune în dificultate pe Simona Halep și conduce cu 4-3 în setul 2.


Irina Begu își valorifică serviciul și conduce cu 3-2 în setul 2.


Simona Halep – Irina Begu 6-3, 2-2.


Break Simona Halep. E Simona Halep – Irina Begu 6-3, 2-1. Cel mai lung game al meciului e câștigat de Simona, cu un retur de senzație.


Simona Halep – Irina Begu 6-3, 1-1.


Simona Halep – Irina Begu 6-3, 0-1.


A început setul 2.


Set Simona Halep! Principala favorită se impune în primul set cu 6-3, după 41 de minute.


Simona Halep – Irina Begu 5-3. Simona Halep servește pentru cîștigarea primului set.


BREAK Irina Begu! Revenire de senzație a Irinei Begu. Simona Halep are doar un punct avans, 4-3.


Irina Begu închide game-ul cu un as și reduce din diferență. E acum Simona Halep – Irina Begu 4-2.


Simona Halep – Irina Begu 4-1. Meciul este mai echilibrat decât la început. Schimburile de mingi sunt mai lungi.


Simona Halep – Irina Begu 3-1. Primul game câștigat de Irina Begu în acest meci.


UPDATE. Meciul mult-așteptat dintre Simona Halep și Irina Begu a început la ora 18:07. Simona halep a cîștigat detașat primele trei game-uri. E 3-0 în primul set pentru Simona Halep, principala favorită la Roland Garros.


Simona Halep – Irina Begu live stream turul 2 Roland Garros

Avem parte de un duel românesc azi la Roland Garros, pe tabloul principal la feminin. Simona Halep și Irina Begu vor avea loc de a opta confruntare directă din cariera lor, precedentul meci având loc în luna august, în semifinalele turneului de la Praga. S-a impus atunci Simona Halep, care a și câștigat turneul din capitala Cehiei.

La Roland Garros, Simona Halep este principala favorită și este de așteptat ca și astăzi să asistăm la un nou succes al sportivei, în fața compatrioatei sale, Irina Begu. Simona Halep a debutat în forță la ediția din acest an a Openului Franței, cu o victorie chiar de ziua ei, în două seturi, 6-4, 6-0, contra spanioloaicei Sara Sorribes Tormo. De partea cealaltă, Irina Begu a învins-o în primul tur la Roland Garros pe Jil Teichmann (locul 54 WTA), scor 6-4, 4-6, 6-3.

Simona Halep a învins-o de fiecare dată pe Irina Begu, în cele șapte confruntări anterioare, astfel că în meciul de azi pornește ca favorită certă.

Simona Halep – Irina Begu live stream turul 2 la Roland Garros va fi azi, după ora 16:00, în direct la Eurosport 2 și în format live text pe Impact.ro.

Simona Halep - Irina Begu live video în turul 2 la Roland Garros. Ora de start
Simona Halep – Irina Begu live video în turul 2 la Roland Garros. Ora de start

Simona Halep – Irina Begu, în turul 2 la Roland Garros, meciul unei premiere

Simona Halep și buna sa prietenă Irina Begu se vor întâlni pentru a opta oară în carieră. Bilanțul este net favorabil Simonei, care s-a impus în toate confruntările de până acum.

Cu toate că s-au întâlnit de șapte ori până acum, Simona Halep și Irina Begu nu au avut niciodată meci direct la un turneu de Grand Slam. Așa că în această după-amiază vom asista la o premieră. Simona Halep și Irina Begu, pentru prima oară față în față la un turneu de Grand Slam. Se întâmplă la Openul Franței, competiție câștigată în 2018 de Simona Halep, la patru decenii distanță de la triumful Virginiei Ruzici pe zgura pariziană.

Simona Halep – Irina Begu live stream turul 2 la Roland Garros va fi azi, după ora 16:00, în direct la Eurosport 2 și în format live blog pe Impact.ro.

Simona Halep ocupă locul 2 WTA, în timp ce Irina Begu este pe locul 72 WTA.

Învingătoarea din acest meci o va întâlni în turul 3 pe învingătoarea din meciul care le va opune pe Bernarda Pera și Amanda Anisimova.

 

Urmăriți Impact.ro și pe