Cadou de ziua Simonei Halep. Prima reacție a campioanei noastre după calificarea în turul 2 la Roland Garros

Cadou de ziua Simonei Halep. Prima reacție a campioanei noastre după calificarea în turul 2 la Roland Garros

Simona Halep a început cu dreptul turneul de Grand Slam de la Roland Garros. Chiar de ziua ei, a învins-o pe Sara Sorribes Tormo, în turul 1 al Openului Franței. Simona Halep s-a impus cu 6-4, 6-0, și merge mai departe în turneul din capitala Franței.

Cadou de ziua Simonei Halep. Victorie fără probleme în turul 1 la Roland Garros

În ziua în care a împlinit 29 de ani, Simona Halep s-a aflat „la muncă”, pe terenul de tenis. Campioana noastră a început cu dreptul Openul Franței și s-a calificat în turul 2. În turul inaugural a învins-o pe Sara Sorribes Tormo, 6-4, 6-0, calificându-se în turul 2 la Roland Garros.

De ziua ei, Simona Halep a avut un start de meci dificil în compania Sarei Sorribes Tormo. Aceasta se poate datora și condițiilor meteo de la Paris, partida disputându-se pe o temperatură de 13 grade Celsius. Așa că Simona a abordat partida cu Sara Sorribes Tormo îmbrăcată cu o bluză cu mânecă lungă și colanți.

Adversara Simonei, ocupantă a locului 70 WTA, i-a dat o replică solidă în debutul meciului, punând-o în dificultate pe campioana noastră. Ca la un semnal, Simona Halep s-a trezit și a avut o serie incredibilă de break-uri, ce a dus-o spre câștigarea primului set cu 6-4. Iar setul 2 a fost o formalitate, Simona adjudecându-l după 37 de minute, cu 6-0. O oră și 24 de minute a durat meciul disputat de ziua Simonei Halep.

În turul 2, Simona Halep o va avea ca adversară pe învingătoarea din meciul dintre Irina Begu (72 WTA) și Jil Belen Teichmann (54 WTA).

Prima reacție a Simonei Halep după calificarea în turul 2 la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat în turul 2 la Roland Garros, după 6-4, 6-0 cu Sara Sorribes Tormo. Campioana noastră spune că n-a executat niciodată atât de multe scurte într-un meci.

„Da, am avut ceva probleme la începutul meciului. Mingea nu prea zbura, ea nu greșea deloc, e foarte puternică. Lovește cu mult efect. Apoi am urmat planul B, mi-am deschis mai mult terenul și am încercat să nu închid repede punctele.

Am muncit mult pentru fiecare punct. Cred că am făcut un record de scurte astăzi, n-am lovit niciodată atât de multe într-un meci. Dar a fost bine, am scos-o din ritm”, a spus Simona Halep, după victoria din primul tur de la Roland Garros, pentru Eurosport.

Meciul cu Sara Sorribes Tormo s-a jucat chiar de ziua Simonei Halep.

Simona Halep e principala favorită a turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Constănțeanca s-a impus pe zgura pariziană în 2018, la patru decenii de la triumful Virginiei Ruzici la Openul Franței.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI