Simona Halep, fără antrenor la Birmingham. Motivul pentru care Patrick Mouratoglou nu i-a fost alături româncei

Stan Filon 20.06.2022, 08:03
Simona Halep, fără antrenor la Birmingham. Motivul pentru care Patrick Mouratoglou nu i-a fost alături româncei

Simona Halep a fost eliminată în semifinalele turneului de la Birmingham, însă a fost nevoită să suporte singură toată presiunea meciului, deoarece a rămas fără antrenor. Toți fanii Simonei Halep au putut vedea că sportiva din România nu l-a avut alături pe antrenorul Patrick Mouratoglou, la ultimul meci disputat. Fără prea multe soluții, românca a fost trimisă acasă de Haddad Maia (32 WTA), scor 6-3, 2-6, 6-4.

Simona Halep, fără antrenor la Birmingham

Simona Halep a fost învinsă la turneul de la Birmingham, acolo unde a ajuns până în sefinale. A fost oprită de Haddad Maia (32 WTA), cu scorul de 6-3, 2-6, 6-4. Sportiva din România nu a avut cu cine să se sfătuiască în momentele foarte tensionate ale meciului, deoarece antrenorul său vedetă a lipsit de la meci. În loja Simonei Halep se afla doar preparatorul fizic Teo Cercel și un angajat al Academiei Mouratoglou. Mulți s-au întrebat ce s-a întâmplat cu Patrick Mouratoglou, cu care Simona Halep a început o colaborare din luna aprilie.

Ei bine, francezul Patrick Mouratoglou a lipsit motivat de la partida Simonei Halep de la Birmingham, fără să știe că aceasta va fi și ultima a româncei la acest turneu. Francezul a preferat să ia parte la un eveniment caritabil organizat la Academia sa, la Nisa.

Simona Halep, fara antrenor la Birmingham
Simona Halep, fara antrenor la Birmingham

De ce Patrick Mouratoglou nu i-a fost alături Simonei Halep

Pe reţelele de socializare, Patrick Mouratoglou a şi postat mai multe imagini de la această gală caritabilă în care a şi jucat în nişte meciuri. Antrenorul francez va reveni cu siguranță alături de Simona Halep în următorul turneu de pe iarbă la care va participa sportiva din România, în Germania. Simona Halep a plecat de la Birmingham și cu o veste bună. În urma prestației sale, sportiva din România a mai urcat un loc WTA, ajungând pe locul 9 în clasament.

Simona Halep nu a fost singura româncă care a părăsit turneul de la Birmingham. În aceeași zi, tot în semifinale, a fost eliminată din competiție și Sorana Cîrstea. Cîrstea (36 WTA) a cedat în trei seturi, în fața chinezoaicei Shuai Zhang (54 WTA), scor 4-6, 6-1, 7-6 (5). În clasamentul WTA, Sorana Cîrstea va urma să urce 4 locuri, până pe poziția 32. Sportivele din România au încasat și câte 10,458 de euro pentru cele trei victorii semnate la Birmingham.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...