Sfaturi astrologice și previziuni pentru 2021 – 2022. Se va întâmpla inimaginabilul

Astrolog Roxana Lușneac 14.01.2021, 12:45
Sfaturi astrologice și previziuni pentru 2021 – 2022. Se va întâmpla inimaginabilul

Anul 2021 a debutat în astrologia vedică cu un aspect important în zodia Fecioară, ceea ce în opinia mea înseamnă încă prezența acestui virus și nevoia oamenilor de a scăpa de el, de a se vindeca. Ego-ul nostru va scădea lansând loc acceptării schimbărilor și dorinței de a merge mai departe. Însă, atenționarea vine în contextul in care noi tindem să grăbim un proces care are nevoie de timp și de fiecare dată când suntem un pic mai bine, prindem încredere și nu așteptam ca procesul să se termine.

În ce domeniu ar trebui să se acționeze în lunile ianuarie și februarie

La nivel politic general acest aspect poate însemna că fiecare țară este pe cont propriu și în 2021 pentru a se ajuta singură să-și revină din această criză. De aici trebuie să învățăm că dacă vrem să ne fie mai bine, trebuie să ținem cu țara noastră și cu economia ei. Luna ianuarie este încă sub influența unei energii imense care inevitabil se va revărsa asupra noastră mai devreme sau mai târziu.

Ianuarie și februarie sunt bune pentru investiții financiare legate de bursă, achiziții. Pe de altă parte, medicina va face un progres imens și multe miracole se vor întâmpla, dar acest vaccin va avea un efect pozitiv pentru o perioadă scurtă de timp. Apoi tocmai când am simțit că ne mai liniștim, ceva se va întâmpla din nou și posibil să ne dea iar peste cap la începutul toamnei din 2021.

Sfaturi astrologice si previziuni pentru 2021 – 2022. Se va intampla inimaginabilul
Ilustratie a anului 2021

Până când se vor resimți consecințele crizei generate de pandemia de coronavirus

Lucrurile trebuie să se schimbe pentru a ne vindeca atât de virus, cât și de frica ce s-a produs. Repercusiunile acestei crize totale se vor simți până în 2022 inclusiv, iar ele vin economic, pe plan fizic uman, dar și spiritual. Oamenii au tins să acumuleze atâtea lucruri în ultima perioadă, încât undeva se va concentra această energie. Fie în proteste în masă, fie în tot felul de acțiuni incontrolabile, fie în această vară vor avea efectiv o dorință de neoprit de a ieși, de a se plimba, de a se distra și nimeni nu le va mai putea sta în cale, nici măcar autoritățile.

Sunt posibile unele răsturnări de situații în guverne, schimbări la nivel mare politic, anumite explozii sau conflicte între țări atât în Europa, câr și în America și Asia, consecințe ale nepăsării sau ignoranței, violență și dezvăluiri de secrete.

Care vor fi perioadele cele mai pline de surprize

Din ianuarie 2021- aprilie 2021 și din noiembrie 2021 până în ianuarie 2022. Aceste perioade pot fi considerate cumva mai dificile, dar unele evenimente sunt prevăzute in tot decursul anului, cum ar fi: agitația oamenilor și faptul ca răbdarea lor a ajuns la o limită au consecințe, la nivel personal acest stres și izolarea vor aduce la și mai multe cazuri de discuții, lupte psihologice și divorțuri atât la nivelul oamenilor normali, dar și pentru cupluri celebre care par încă de nedespărțit. La sfârșitul anului 2021 vor ajunge împreună doar cuplurile care au cu adevărat o relație stabilă.

Depresia și stresul sunt bolile lidere ale acestei perioade pe lângă virusul care a întors lumea pe dos, iar în acest moment sunt amplificate. Așa că dacă avem ocazia să fim mai buni, să ne sunăm familia și prietenii mai des, să o facem. În acest mod, deși pare banal, se poate produce efectul unei terapii de grup chiar și la distanță prin telefon. Important este să schimbăm păreri, idei și să rămânem în continuă conexiune cu oamenii dragi care ne dau o stare de bine și să-i ajutăm cum putem pe cei care sunt în nevoie.

Cele mai importante luni ale anului 2021, pentru România

Pentru România mi se par foarte interesante lunile primăverii, adică aprilie și mai, pentru că atunci se activează acel instinct de supraviețuire și de a lupta care există în gena noastră și care ne va ajuta cumva să luăm decizii înțelepte bazându-ne pe instinct. Dacă politica nu ne ajută și cei de la conducere sunt corupți, poporul va face ceva inteligent sau cel puțin oamenii noi, tinerii din fruntea unor comunități pot veni cu idei benefice. ”Că-n aste mâni mai curge un sânge de român’’, să nu uităm, iar viitorul este al lor. Așa că nu ar trebui să ne împotrivim acestor schimbări pe care acești oameni ”noi” vor să le facă.

Luna iulie va aduce o explozie de energie asupra țării care va avea efect și asupra lunii august. Fie că e vorba de călătorii sau de oameni care încep să vadă modalități noi cum să se descurce. Dar atunci vom vedea și mai clar efectele acestei crize, anumite conflicte pot apărea și ne vom trezi ca dintr-o explozie în care vom începe să adunăm lucrurile care au rămas intacte sau cele pe care le mai putem folosi.

Când este posibil să apară conflicte de interese

Lunile toamnei începând cu septembrie pot aduce conflicte de interese, discuții, manifestări sau o nemulțumire totală legată de anumite situații. Energia lui Marte tinde să amplifice anumite frustrări în conștiința oamenilor, atunci fie va reveni un nou val al pandemiei, fie vom avea parte de niște vești nu tocmai bune. Aspectul cade pe semnul Scorpionului, ceea ce înseamnă că din toate aceste situații vom renaște din nou din propria cenușă, asemenea păsării Phoenix.

Toate aceste evenimente din 2021, inclusiv începutul anului 2022, ne vor face mai puternici, mai înțelepți sau cel puțin așa ar trebui pentru cine vrea să evolueze cumva. Vor rezista sau vor triumfa cei care au înțeles despre ce e vorba cu adevărat în toată această lecție de viață.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...