EXCLUSIV Daniela Gyorfi, dezvăluiri-șoc, după ce a rămas fără concerte: ”Am intrat în depresie”. Când va cânta la prima nuntă

Ana Maria Păsat 07.01.2021, 14:45

Solista Daniela Gyorfi a suferit o depresie cumplită din cauza pandemiei! Agenda sa e plină de evenimente, dar, practic, în prezent, concertele lipsesc cu desăvârșire și trăiește din economiile de-o viață. Daniela ne-a povestit despre toate acestea, într-un interviu oferit în exclusivitate, pentru impact.ro. Declarațiile ei sunt emoționante.

Daniela Gyorfi, dezvăluiri-șoc, după ce a rămas fără concerte

Artiștii reprezintă, fără îndoială, una dintre categoriile cele mai afectate de pandemie, din punct de vedere financiar. După ani de muncă și luni pline de concerte, care le aduceau, cel puțin câteva mii de euro în cont, aceștia s-au trezit fără joburi, în imposibilitatea de a-și mai practica meseria. Daniela Gyorfi trăiește, în prezent, din ceea ce a câștigat de-a lungul carierei: ”Am ceva bani puși deoparte, încât să-i asigur fetiței mele, Maria, acum elevă în clasa a treia, tot ceea ce are nevoie. Doar că banii se duc, conturile se subțiază”, ne-a spus Daniela. Mai grav, obișnuită cu scena, Daniela Gyorfi este nevoită acum să stea mai mult pe acasă, ceea ce o macină. Spre norocul ei, vara trecută, a mai avut câteva joburi private, dar doar atât.

”În aprilie-mai, am intrat într-o depresie. Aveam momente când plângeam non-stop. Am avut un șoc să ies din casă doar cu hârtie”

Cu sinceritate, artista ne-a mărturisit, în exclusivitate pentru impact.ro, că a suferit o depresie puternică, după primele două luni ale stării de urgență. “Stăm acasă și tot ascultăm știrile. Mai am filmări, clipuri, dar nu și spectacole. Nu mor de foame, dar nici să mint că-mi merge bine nu pot. Asta fac de 30 de ani, cum să te apuci acum de altceva? La noi nu e ca-n alte țări. Avem prieteni prin Anglia, Spania, Germania, toți care nu și-au putut desfășura meseria au fost ajutați de stat. Astă-vară am mai cântat pe la evenimente restrânse, dar cam atât.
Lumea s-a schimbat, acum oamenii sunt mai răi. S-a băgat frica în noi. Am stat în casă două luni, timp în care am făcut curat, am mutat mobila. În aprilie-mai, am intrat într-o depresie. Aveam momente când plângeam non-stop. Am avut un șoc să ies din casă doar cu hârtie. Mai mult, am avut probleme cu dantura, trebuia să merg la stomatolog. M-a oprit Poliția, mi s-a făcut control, dacă am adeverință..”, a  mai declarat Daniela Gyorfi, pentru Impact.ro.

Daniela Gyorfi: “Mi-au îmbătrânit mâinile, de la atâta spirt”

Solista Daniela Gyorfi a fost ferită, până acum, de infectarea cu noul Coronavirus. Artista susține că și-a luat toate măsurile de prevenție, inclusiv la filmări. Mai mult, de la cât de des s-a spălat, i-au “îmbătrânit” mâinile: ”De la atâta frecat și de la atâta spirt, mi-au îmbătrânit mâinile. La tv, când am avut filmări, dădeam cu fâsul din cinci în cinci minute”, ni s-a mai confesat artista.

”Multe nunți au fost amânate. Prima nuntă e programată pe 2022!”
 
Pe hârtie, Daniela Gyorfi are un program extreme de încărcat, în concerte. Recent, artista a semnat un contract pentru o nuntă, programată tocmai în anul 2022! “Multe nunți au fost amânate, din cauza epidemiei. Și reprogramate. Pe caiet am cântări, dar…stau acasă. Noroc cu pisica, am alergat-o toată pandemia”, ne-a spus aceasta. Altfel, dat fiind faptul că fiica sa face școala online, artista s-a văzut nevoită să facă și mici investiții: “I-am luat laptop, tabletă, telefon. Noi ne permitem, și ca spațiu, școala online, dar sunt copii care nu au această posibilitate”. Cum înainte de debutul pandemiei, Daniela își dorea să-și mai ia un apartament, mergând de altfel la mai multe vizionări, artista a renunțat acum la acest gând: “Am stopat orice investiție. Mi-e teamă să mai fac ceva”.