Serialul cel mai îndrăgit de români va avea o nouă intrigă. Sezonul 21 din Las Fierbinți se anunță unul spumos

Andra Daoud 07.09.2022, 14:28
Serialul cel mai îndrăgit de români va avea o nouă intrigă. Sezonul 21 din Las Fierbinți se anunță unul spumos

Miercuri, 7 septembrie, cel mai iubit serial de comedie revine la Pro TV. Cel de-al 21-lea sezon din Las Fierbinți vine cu intrigi noi, momente amuzante cât cuprinde și noi provocări pentru locuitorii din satul Fierbinți. La ce trebuie să se aștepte fanii serialului și ce spune unul dintre cei mai îndrăgiți actori din serial despre cel mai nou sezon.

Las Fierbinți revine cu sezolul cu numărul 21

Au trecut mai bine de 10 ani de la premiera serialului Las Fierbinți, iar miercuri, 7 septembrie, începe un nou sezon la Pro TV. Aventurile localnicilor din Fierbinți vor putea fi urmărite de telespectatori în fiecare miercuri și joi. Sezonul 21 debutează cu o nouă intrigă: sătenii află că primarul Vasile mai are o casă, în care plănuiește să primească pe cineva, iar de aici până la o adevărată desfășurare de forțe în sat nu este decât un singur pas.

„Ce poate să aducă un sezon nou Las Fierbinți? După mai mult de 500 de episoade, și cu niște personaje care au fost construite să nu învețe nimic niciodată din greșelile lor, crezi că e ușor să mai găsești situații noi? Nu e, dar uite că se poate. Așa cum și România e mereu surprinzătoare, și dă din râs în plâns, așa va fi și sezonul nou din Las Fierbinți, când fierbinte, când rece…

Și eu sunt curios să-l văd. Încă mai filmăm la el, nu e gata. Ne-am bucura foarte tare dacă telespectatorii ar veni la întâlnirea cu noi, măcar atâția câți au fost sezoanele trecute”, a declarat înainte de premiera noului sezon Adrian Văncică, cel care îl interpretează pe Celentano și care este și scenarist la serial.

Serialul cel mai indragit de romani va avea o noua intriga. Sezonul 21 din Las fierbinti se anunta unul spumos
Adrian Văncică – Celentano din Las Fierbinți

Las Fierbinți, audiență-record după 10 ani de difuzare

Serialul de comedie a atins în sezonul trecut un nou vârf de audiență, după 10 ani de difuzare, iar acest lucru a motivat echipa să aducă pe micile ecrane un sezon și mai bun decât precedentele, după cum declara Mihai Bobonete într-unul dintre podcasturile sale.

Las Fierbinți ține în fața televizoarelor sute de mii de telespectatori la fiecare difuzare, însă cele mai mari audiențe le au episoadele speciale, cele difuzate de Crăciun, Paște sau cu alte ocazii importante.

Primul episod din Las Fierbinți a fost difuzat la 1 martie 2012, iar de atunci aventurile locuitorilor din satul Fierbinți au putut fi urmărite de telespectatori săptămânal. Fanii serialului așteaptă cu sufletul la gură să vadă ce se va mai întâmpla cu personajele lor favorite în cel de-al 21-lea sezon, care are premiera miercuri seară, la ora 20:30.

Urmăriți Impact.ro și pe