Cum arată fiica lui Firicel din Las Fierbinți. Meda este „fata lui tata”

Ioana Bucur 31.08.2022, 13:50
Cum arată fiica lui Firicel din Las Fierbinți. Meda este „fata lui tata”

Sunt puțini români care nu îl recunosc pe actorul Toma Cuzin din serialul ce l-a făcut celebru. În ciuda popularității uriașe de care se bucură, artistul a preferat să își țină viața personală departe de ochii curioșilor. Recent, însă, se pare că și-a încălcat propria regulă, publicând în mediul online o fotografie emoționantă. Iată cum arată fiica lui Firicel din Las Fierbinți. Meda este cu adevărat „fata lui tata”.

Cum arată fiica lui Firicel din Las Fierbinți

Rolul din Las Fierbinți l-a făcut celebru în întreaga țară pe actorul Toma Cuzin. Firicel este unul dintre cele mai iubite personaje ale serialului de la PRO TV, iar acest lucru nu ar fi fost posibil fără interpretarea artistului.

Cu toate că se bucură de o popularitate uriașă în rândul românilor și probabil este mereu recunoscut pe stradă de oameni, Cuzin a ales să păstreze discreția în ceea ce privește viața sa personală. Recent, însă, pare că și-a încălcat propria regulă, publicând în mediul online o fotografie cu fata sa pentru a marca un moment special pentru puștoaica în vârstă de 13 ani.

Meda și-a sărbătorit recent ziua de naștere. Lângă fotografia în care apare „fiica lui Firicel din Las Fierbinți”, tatăl ei a postat și un mesaj emoționant în care o numește „fata lu tata”. Are și de ce, pentru că adolescenta seamănă leit cu celebrul său părinte.

„La mulți ani, Meda! La mulți ani, fata lu’ tata! 13 ani… ca ieri. Te iubesc! Să crești, să înflorești, să visezi, să crezi”, a fost mesajul pe care Firicel l-a lăsat pe rețelele de socializare.

În ciuda vârstei fragede, Meda îi calcă deja pe urme tatălui ei, bifând primele sale apariții în fața camerei de filmat. Avea doar șase ani când a primit un rol în pelicula „Vânătorul de spirite” regizat de Dragoș Buliga.

Cum arată fiica lui Floricel din Las Fierbinți. Meda este „fata lui tata”

„E singurul rol care mă bântuie”

Toma Cuzin este căsătorit cu Cristina, artist plastic, pe care o iubește de când avea doar 16 ani.

Actorul a mărturisit că Firicel din Las Fierbinți „îl bântuie” în viața de zi cu zi.

„Singurul rol care mă urmărește, dar nu neapărat pentru că m-am identificat atât de mult cu el, este Firicel din „Las Fierbinţi” și îţi spun și de ce. Eu redau acolo niște situații de viață pe care le revăd în fiecare zi în afara cadrului, în afara zilelor de filmare, în afara timpului de filmare, adică le văd realmente în viața mea de zi cu zi.

Şi e singurul rol care mă bântuie, dar altfel, ca rol pe care să mi-l asum atât de mult încât să mă urmărească sau să-mi schimbe starea, nu, nu mi s-a întâmplat până acum. E adevărat, se poate întâmpla ca un rol să te ducă într-o zonă în care să devii afectat de ce trăiești ca personaj, dar e greu de ajuns acolo și, dacă se ajunge, este deja o problemă personală, care ține de latura afectivă”, a povestit artistul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...