Secretul din viața Cristinei Spătar, are aproape 50 de ani, dar nu se potolește deloc. Cum a fost surprinsă în București. FOTO EXCLUSIV

Iancu Andreea 05.03.2021, 13:13

Obrazul subțire, cu cheltuială se ține, mai cu seamă atunci când ești o femeie care nu își dorește să își arate vârsta. Cunoscută drept regina R&B a României, vedeta în vârstă de 48 de ani face tot posibilul să țină pasul cu vârsta iubitului ei, care a adunat numai 27 de primăveri în calendar. Secretul Cristinei Spătar a fost descoperit de reporterii impact.ro, care au surprins-o pe cântăreață în fapt.

Secretul Cristinei Spătar a fost descoperit. Ce face vedeta pentru a se păstra în formă

După eșecul mariajului alături de omul de afaceri Alin Ionescu, împreună cu care are și doi copii, Cristina Spătar a decis să se bucure de viață și de proaspătul său iubit, mult mai tânăr decât ea, Tiberiu Vărzaru. Și pentru că își dorește ca diferența dintre ei să nu fie sesizată, vedeta se ocupă intens de aspectul fizic. În timp ce ea este o divă obișnuită cu viața luxoasă, el este un tânăr la început de drum, care activează ca instructor de fitness. Însă cel mai probabil și Tibi are un aport important privind obiceiurile sănătoase din viața Cristinei.

Mulți o cunosc drept o împătimită a saloanelor de înfrumusețare, unde Cristina nu ezită să își facă diferite tratamente pentru a-și întineri tenul, chiar recent apelând la o tehnică pe bază de acid hialuronic. Aceste proceduri reușesc să șteargă chiar și 10 ani de pe chipul artistei.

Recurg la tratamente noninvazive sau minim invazive care întind, ridică şi întineresc pielea. Cel mai eficient pentru mine este un tratament pentru estomparea ridurilor de expresie cu ajutorul toxinei botulinice (botox) la nivelul frunții, zonei glabelare (între sprâncene) și la coada ochiului (periocular), a declarat roșcata, pentru click.ro.

Cu toate acestea, vizitele la cabinetul esteticianului nu sunt singurele trucuri din colecția vedetei. Secretul Cristinei Spătar a fost descoperit de către reporterii impact.ro, care au surprins-o pe regina R&B în zona Decebal din Capitală, ieșind dintr-o sală de pilates alături de alte două prietene. Se pare că vedeta obișnuiește să frecventeze de mai multe ori pe săptămână această locație. De asemenea, pentru a completa eforturile activității fizice, Cristina a trecut și pe la un salon de recuperare din strada Călușei.

Cristina Spătar, alături de iubitul său, Tiberiu Vărzaru
Cristina Spătar, alături de iubitul său, Tiberiu Vărzaru

Cristina Spătar, despre noul iubit. „Nu vreau să mă mai mărit”

Vedeta a trecut prin momente dificile în timpul divorțului de fostul său soț. Însă după cum spune o vorbă, tot răul a fost spre bine. Despărțirea a adus-o pe Cristina Spătar mai aproape de actualul său partener. Ea și Tiberiu Vărzaru s-au cunoscut cu puțin timp înainte ca vedeta să divorțeze și astfel a devenit sprijinul acesteia, ajutând-o să își vindece rănile. Totuși, chiar dacă a depășit eșecul căsniciei, Cristina recunoaște că nu își mai dorește un nou mariaj, în ciuda faptului că Tibi ar avea de gând să îi pună un nou inel pe deget.

Pe Tibi l-am cunoscut înainte de divorț cu două luni. Imediat după divorț, el m-a curtat, a fost omul potrivit la locul potrivit. Nu simt diferența de vârstă dintre noi. Trăiesc clipa și nu-mi fac planuri de viitor. Nu vreau să mă mai mărit. El și-ar dori căsătoria, eu sunt reticentă însă. Am făcut 48 ani, el are 27 de ani, am avut experiența pe care am avut-o la primul mariaj, mi-a ajuns. Tibi m-a susținut moral, dacă nu era el, clacam, a declarat Cristina Spătar, în emisiunea „La Măruță” de la Pro TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...