Sacrificiul suprem făcut de Cristina Spătar pentru iubitul mult mai tânăr decât ea. „Eu o să fiu o băbuţă pe lângă el”

Iancu Andreea 30.01.2021, 14:09

Cristina Spătar se bucură de una dintre cele mai frumoase perioade din viață. Vedeta, în vârstă de 48 de ani, iubește din nou cu patimă, de această dată un bărbat mult mai tânăr decât ea. Tiberiu Vărzaru, iubitul de 27 de ani al Cristinei, pare să fie motivul pentru care cântăreața a decis să facă unele schimbări. Iată care este sacrificiul suprem făcut de Cristina Spătar pentru iubitul său.

Noul iubit, partener și sprijin pentru Cristina Spătar

Ea, o divă obișnuită cu viața luxoasă, el un tânăr la început de drum, instructor de fitness. Totuși, destinul a făcut ca cei doi să se întâlnească și, în ciuda diferenței de 21 de ani, să aibă o relație frumoasă. Cristina și Tibi formează un cuplu încă din vara anului 2016, la scurt timp după ce vedeta a divorțat de fostul său soț, Alin Ionescu. Public, cei doi îndrăgostiți au apărut abia anul acesta, după ce au petrecut Revelionul împreună, într-un loc special, pe Valea Uzului. În timp ce fostul soț o dădea afară în stradă împreună cu cei doi copii, Tibi o primea cu brațele deschise și o asigura de tot sprijinul său.

Pe Tibi l-am cunoscut înainte de divorț cu două luni. Imediat după divorț, el m-a curtat, a fost omul potrivit la locul potrivit. Nu simt diferența de vârstă dintre noi. Trăiesc clipa și nu-mi fac planuri de viitor. Nu vreau să mă mai mărit. El și-ar dori căsătoria, eu sunt reticentă însă. Am făcut 48 ani, el are 27 de ani, am avut experiența pe care am avut-o la primul mariaj, mi-a ajuns. Tibi m-a susținut moral, dacă nu era el, clacam, a declarat Cristina Spătar, în emisiunea „La Măruță” de la Pro TV.

Vedeta se gândești inclusiv la viitor, motiv pentru care încearcă să se asigure că ține pasul cu vârsta iubitului. Cristina Spătar a povestit că a primit de-a lungul timpului multe reproșuri cu privire la diferența dintre ea și Tibi, pe care a ales însă să le ignore.

După cele întâmplate, acum suflu și în iaurt. Nu mai cred în bărbați, deși există sentimente profunde între noi. Inelul pe care mi l-a dat nu era de logodnă, cu toate că el zice asta. Dar e o diferență mare de vârstă. Eu peste zece ani o să fiu o băbuță și el o să fie frumos și tânăr. Plus că toată lumea din jurul meu zice că trebuie să termin că el este tânăr, inclusiv pe paginile de socializare. Lumea te judecă când există o diferență de vârstă. Dar sunt sigură că și cele care mă judecă, dacă ar fi curtate de un bărbat mai tânăr, s-ar simți bine. Mulți îmi zic că de ce nu mi-am ales unul mai în vârstă, dar, na, așa a fost să fie, a spus Cristina Spătar, la ”Star Matinal”.

Cristina Spătar și iubitul său, Tibi Vărzaru
Cristina Spătar și iubitul său, Tibi Vărzaru

Atentă la aspectul său fizic. Sacrificiul suprem făcut de Cristina Spătar pentru iubitul său

O clientă fidelă a saloanelor de înfrumusețare, Cristina a ales să își îmbunătățească aspectul fizic, mai cu seamă pentru că trebuie să arate bine în compania iubitului mai tânăr. Vedeta a ales să apeleze la unele intervenții simple, care să îi ofere un aspect proaspăt tenului, dar să corecteze și ridurile. În final, procedura pe bază de acid hialuronic a lăsat-o pe Cristina Spătar cu 10 ani mai tânără.

Evidențierea șanțurilor nazogeniene se realizează după vârsta de 30 de ani, din cauza scăderii volumului pomeților, scăderea elasticității cutanate («căderea obrazului») și a tonusului crescut al mușchilor feței. Astfel, de-a lungul timpului, șanțul nazolabial se adâncește și se transformă dintr-un rid dinamic (evidențiat doar în timpul zâmbetului). Cel mai des utilizat agent de umplere este acidul hialuronic. Acesta se distribuie perfect pe zona injectată, păstrând astfel aspectul natural al zâmbetului. Rezultatele se văd imediat după injectare, iar riscul de reacții adverse este minim, a explicat medicul specialist Alin Bortolini, potrivit click.ro

Privirea în oglindă de la final a determinat-o pe Cristina să zâmbească. Vedeta este extrem de mulțumită de noul său aspect fizic. De asemenea, solista a mărturisit că obișnuiește să apeleze la astfel de tratamente cosmetice, cel bazat pe botox fiind preferatul său.

Recurg la tratamente noninvazive sau minim invazive care întind, ridică şi întineresc pielea. Cel mai eficient pentru mine este un tratament pentru estomparea ridurilor de expresie cu ajutorul toxinei botulinice (botox) la nivelul frunții, zonei glabelare (între sprâncene) și la coada ochiului (periocular), a declarat roșcata, pentru sursa citată.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...