Secretul din familia Andreei Antonescu. Ce scrie, de fapt, pe certificatul ei de botez (Exclusiv)

Stan Filon 30.11.2022, 20:28

Acum s-a aflat secretul din familia Andreei Antonescu, iar cea care a făcut totul public a fost chiar celebra cântăreață, care trece printr-o perioadă foarte frumoasă a vieții sale, urmând să devină din nou mamă, chiar în luna cadourilor. Cântăreața a acordat un interviu în exclusivitate pentru Playtech Știri, în care a vorbit despre semnificația prenumelui său, dar a dezvăluit și cum o mai cheamă în buletin.

Secretul din familia Andreei Antonescu

Așadar, cântăreața Andreea Antonescu este una dintre miile de românce care își sărbătoresc ziua numelui pe data de 30 noiembrie, de ziua Sfântului Andrei. Cântăreața a mărturisit că adoră numele pe care îl poartă și a simțit mereu că Sfântul i-a transmis puțin din puterea lui.

„Îmi iubesc Sfântul al cărui nume îl port și-mi place tare mult sărbătoarea. Și asta, nu de ieri, de azi, ci de când mă știu! Sfântul Andrei mi-a transmis mereu din puterea numelui său. Fiindcă, de felul meu, am fost mai mereu o fire bărbătoasă, puternică. În plus, mi-a plăcut să am o atitudine a unui om care știe mereu ce vrea, de caracter puternic, de persoană ce știe că trebuie să meargă cu capul pe sus prin viată, încercând să treacă cu bine de compromisuri și de momentele ei mai triste. Ba chiar să și reușească de una singură!”, ne-a declarat Andreea Antonescu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Secretul din familia Andreei Antonescu
Secretul din familia Andreei Antonescu

„Pentru mine contează foarte mult”

Dar despre ce puteri vorbește Andreea Antonescu? Ei bine, cântăreața a detaliat micile sale atuuri care au adus-o unde se află acum. A recunoscut că a făcut însă și unele greșeli.

„Fiecare are ceva aparte în farmecul său. La mine cred că a fost tocmai puterea de a vedea lucrurile altfel și de a face alegerile după bunul meu plac. Nu toate au fost inspirate, dar, una peste alta, eu zic că mi-am atins scopul!”, a mai spus Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu a povestit și cum își va petrece ziua numelui. A spus că este o zi aproape normală, pe care o va petrece în sânul familiei, dar va ieși și în oraș. În plus, a vorbit și despre un secret de familie: numele pe care îl împarte cu mama și tatăl său.

„Mi-am construit programul acestei zile de sărbătoare aproape ca pe cel al unei zile normale. Am ales să mă bucur în primul rând cu ai mei. Trebuie să știți că nu sunt singura Andree din familie. I-am predat ștafeta, ca să zic așa și fiicei mele, Sienna. E drept că prenumele de Andreea apare doar pe certificatul de botez al Siennei, nu și pe cel laic, dar pentru mine contează foarte mult. E precum în cazul părinților mei, care se numesc Georgeta și George. Iar eu am trecut pe buletin și prenumele de Georgiana. Unul dintre secretele familiei noastre!”, deconspiră ea, pentru Playtech Știri.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...