Secretul bine păstrat al lui Denise Rifai. L-a dezvăluit la 36 de ani

Andra Daoud 01.05.2022, 17:12

Denise Rifai are întotdeauna o ținută impecabilă atunci când apare la televizor. Prezentatoarea de la Kanal D oferă o atenție deosebită felului în care arată și ține cont de câteva reguli atunci când vine vorba despre aspectul fizic. Unul dintre secretele vedetei a fost dezvăluit chiar de ea recent. Ce face pentru a arăta atât de bine și care este, după părerea ei, cel mai important principiu pentru a-și menține greutatea.

Secretul lui Denise Rifai despre siluetă

La 36 de ani, Denise Rifai reușește să arate tot timpul impecabil. Prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări” de la Kanal D are o siluetă de invidiat și mulți se întreabă ce face pentru a fi mereu în formă. Denise a dezvăluit că are câteva reguli stricte atunci când vine vorba de alimentație și că acest lucru o ajută cel mai mult. Cât despre mersul la sală, recunoaște că nu are mereu timp să facă sport, dar în perioadele în care nu face mișcare, este mai atentă la alimentație.

Nu îmi place să gătesc. Nu mănânc oriunde, am niște locuri în care merg sau îmi iau mâncare de acasă. Am un mare respect pentru mâncare pentru modul cum e preparată. Orice om dacă e atent la ce mănâncă și își impune niste limite și face puțină mișcare, atunci e ok.

Eu am perioade când fac sport și perioade când nu fac. Depinde. Nu toată viața poți să te duci și la sport. Totul ține de ce mănânci. Când știi că nu poți face sport, trebuie să mănânci puțin. Eu nu sunt fan carbohidrați. Trebuie să învățam ce e bun și sănătos pentru corp.”, a povestit prezentatoare.

Secretul bine pastrat al lui Denise Rifai. L-a dezvaluit la 36 de ani 2
Denise Rifai, in platoul emisiunii sale de la Kanal D

Denise Rifai, despre posibilitatea de a face politică

Stilul direct și tăios pe care îl are atunci când este la televizor i-a făcut pe mulți să spună că Denise Rifai ar fi potrivită pentru o carieră în politică. Prezentatoarea a lămurit lucrurile și a declarat că nu exclude posibilitatea de a face pasul către politică, la un moment dat, dar deocamdată este îndrăgostită de televiziune.

Sunt mulți cei care au vorbit în mod public, am primit și invitații de a intra în politică. Nu știu ce să spun. În viață este bine să nu spunem niciodată niciodată. Eu iubesc foarte mult microfonul acesta. Eu am putut să schimb mult în România cu acest microfon. Am putut să reprezint poporul român cu acest microfon și sunt foarte mândră de tot ceea ce am făcut, în sensul de bucuroasă, de împăcată, de liniștită.

Nu știu unde mă va duce viitorul, dar dacă într-o zi voi simți că dragostea pentru politică este mai mare decât dragostea pentru microfon, doar atunci aș face acest pas. Momentan, eu nu am avut decât o singură mare iubire până acum, acest microfon.”, a explicat Denise Rifai în cadrul unui interviu recent realizat de Ciprian Bolan.

De meserie economist, Denise Rifai și-a descoperit pasiunea pentru jurnalism în urmă cu mai mulți ani și a devenit cunoscută rapid. A lucrat mai întâi la un post de radio, după care a făcut pasul decisiv către televiziune. Înainte de a fi gazda emisiunii „40 de întrebări” de la Kanal D, Denise Rifai a fost moderatoare la Realitatea TV.

 

Urmăriți Impact.ro și pe