Denise Rifai, despre marea ei iubire. Ce nu s-a știut până acum despre ea. Mărturisiri inedite

Iancu Andreea 27.04.2022, 18:34

Până la vârsta de 36 de ani, Denise Rifai a reușit să își construiască o carieră de succes în televiziune, fiind în prezent realizatoarea emisiunii deja celebre „40 de întrebări”, de la Kanal D. Frumoasa moderatoare, care are origini pe jumătate românești, pe jumătate arăbești, obișnuiește să își țină viața privată departe de ochii curioșilor. De aceea, sunt multe aspecte care nu se cunosc despre personalitatea vedetei. Totuși, Denise Rifai a vorbit recent despre marea ei iubire, făcând dezvăluiri inedite.

Denise Rifai, despre marea ei iubire. „Nu știu unde mă va duce viitorul”

Chiar dacă este o prezență constantă pe micile ecrane de ani buni, Denise Rifai a reușit să păstreze cu multă discreție detalii despre viața sa. Dincolo de cariera sa de jurnalist și moderator al emisiunilor politice, vedeta de la Kanal D a început să răspundă unora dintre întrebările fanilor săi prin intermediul interviurilor recente. Denise Rifai a mărturisit astfel care este marea ei iubire și a vorbit inclusiv despre posibilitatea de a intra în politică.

Celebră pentru intransigența cu care tratează invitații și pentru atitudinea aspră atunci când are în fața sa un om politic, Denise Rifai a recunoscut că nu poate refuza o ocazie de a renunța la postura de om de televiziune și de a trece în tabăra politicului. Totuși, până în momentul în care se va îndrăgosti de politică mai mult decât este în prezent îndrăgostită de meseria sa, Denise mărturisește că marea sa dragoste o reprezintă microfonul.

„Sunt mulți cei care au vorbit în mod public, am primit și invitații de a intra în politică. Nu știu ce să spun. În viață este bine să nu spunem niciodată niciodată. Eu iubesc foarte mult microfonul acesta. Eu am putut să schimb mult în România cu acest microfon. Am putut să reprezint poporul român cu acest microfon și sunt foarte mândră de tot ceea ce am făcut, în sensul de bucuroasă, de împăcată, de liniștită. Nu știu unde mă va duce viitorul, dar dacă într-o zi voi simți că dragostea pentru politică este mai mare decât dragostea pentru microfon, doar atunci aș face acest pas. Momentan, eu nu am avut decât o singură mare iubire până acum, acest microfon.”, a explicat Denise Rifai în cadrul unui interviu recent realizat de Ciprian Bolan.

Denise Rifai, despre marea ei iubire
Denise Rifai, realizatoarea emisiunii „40 de întrebări”, de la Kanal D

Motivul pentru care a fost atrasă de jurnalism

Prezentatoarea, care se descrie ca fiind îndrăgostită de meseria sa, recunoaște că apreciază cel mai mult faptul că se poate face auzită din această postură de om de televiziune. Denise Rifai a mărturisit în cadrul interviului menționat că și-a dorit dintotdeauna să se facă auzită și să poată avea capacitatea de a schimba lucrurile în bine prin vocea ei. Deși nu a luat în calcul că va deveni peste ani moderator de televiziune, Denise recunoaște că s-a simțit mereu atrasă de această lume din fața camerelor.

„Noi, media, putem face mult bine. Putem schimba tot. Putem obliga politicul să facă ceea ce trebuie, apropo de ceea ce promit că fac și nu fac. (…) Mi-am dorit dintotdeauna ca prin vocea mea să pot să schimb lucruri, să pot să fac lucruri, să pot să fac auzite lucruri și situații. Să pot să ajut și vocea mea să fie auzită. Nu neapărat chipul, ci vocea. Nu m-am gândit niciodată că o să lucrez în televiziune, dar asta m-a atras ca un magnet toată viața mea.”, a mai precizat vedeta de la Kanal D.

Chiar dacă, la bază, Denise este economist de meserie, calitățile sale au ajutat-o să treacă cu ușurință de la un post în radio la cele din televiziune, unde s-a remarcat de-a lungul timpului prin stilul său ferm și coerent de a dialoga cu multe personalități.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...