Se dau salarii de 5.500 de euro pentru aceşti români. Nu-ți trebuie facultate

Badea Violeta 19.04.2023, 16:20
Se dau salarii de 5.500 de euro pentru aceşti români. Nu-ți trebuie facultate

Trăim vremuri foarte grele și tulburi. Prețurile au explodat și vor continua să mai crească. Nimic nu pare sigur, așa că, în aceste condiții, fiecare bănuț contează. Dar ce ai spune de un salariu de 5.500 de euro? Nu, nu este vorba de o glumă şi poţi să începi să visezi, mai ales că nici măcar nu-ți trebuie facultate pentru acest loc de muncă. Iată mai multe detalii!

Locul de muncă unde poți câștiga 5.500 de euro pe lună

Cu toții ne dorim să obținem un loc de muncă în viață care să ne plătească nespus de bine, fără a fi nevoiți să muncim din greu pentru el sau fără a avea studii superioare.

Dar oare există un asemenea job? Ei bine, află că răspunsul este „Da”. O companie pune la bătaie salarii de 5.500 de euro. Este vorba despre o firmă din Austria, numită Austro Control. Interesant este că pentru a obține postul nu trebuie să ai studii superioare, ci doar o diplomă de liceu.

Compania caută controlori de trafic, iar anunțul îi vizează pe tinerii cu vârsta între 17 și 26 de ani, rezidenți ai statului. Așadar, tinerii români care s-au stabilit în Austria și sunt rezidenți, pot obține acest post mult râvnit.

„Căutăm tineri de vârsta ideală între 17 și 26 de ani, cu diplomă de liceu, care au o bună conștientizare spațială, le place să lucreze în echipă și sunt rezistenți la stres.

Condiția prealabilă pentru admitere este parcurgerea unui proces de selecție în mai multe etape cu un centru de evaluare finală și un certificat medical de zbor pozitiv”, se precizează în anunț.

Citește și Asigurarea de șomaj în România. Cât costă să ai un venit în caz că rămâi fără loc de muncă!

Job platit cu 5.500 de euro
Loc de munca platit cu 5.500 de euro

Când vor avea loc recrutările

Potrivit reprezentanților companiei, recrutările vor avea loc sâmbătă, pe data de 22 aprilie, la Schnirchgasse 17 în Vienna-Landstraße (stația U3 Erdberg, ieșirea Thomas-Klestil-Platz/Schnirchgasse).

Atunci, toți cei interesați vor să obțină acest post vor primi toate detaliile necesare privind modul în care se va desfășura procesul de selecție și pregătire, dar și alte informații de natură tehnică.

Citește și 7.200 de lei pe lună se oferă la acest loc de muncă și nu îl vrea nimeni. „Lucrez cu dezvoltatorii, nu la negru”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...