Schimbare importantă la Survivor România 2021. Ce se va întâmpla în ediţia din 29 aprilie

Nicu Stan, Mihai Cheleș 28.04.2021, 15:51
Schimbare importantă la Survivor România 2021. Ce se va întâmpla în ediţia din 29 aprilie

Schimbare importantă la Survivor România 2021. Ce se va întâmpla în ediţia din 29 aprilie, citiți în rândurile de mai jos.

Mare schimbare la Survivor România. Ce se va întâmpla în ediția de joi seară

Se anunță o schimbare importantă la Survivor România 2021. Ce se va întâmpla în show-ul TV de la Kanal D în ediţia de joi, 29 aprilie.

Astfel, pe 29 aprilie, la Survivor România vor ajunge noii concurenți. Se anunță un episod extrem de tensionat, cu dezvăluiri neașteptate din partea Faimoșilor și Războinicilor, dar și concurenți noi care vor ajune în jungla Republicii Dominicane.

De ce isi acuza Zanni colegii de echipa
De ce isi acuza Zanni colegii de echipa

Jocul de recompensă va fi unul greu

De asemenea, jocul de recompensă o să îi pună în dificultate atât pe concurenții de la Faimoși, precum și pe Războinici. Toți vor da tot ce au mai bun în ei pentru a ieși biruitori.

Pe de altă parte, Dan Pavel, prezentatorul Survivor România, va face anunțul momentului. Astfel, noii concurenți vor ajunge în Republica Dominicană și vor intra în bătălia pentru marele premiu.

Anunțul lui Dan Pavel, prezentatorul Survivor

„Survivor este lupta pentru supraviețuire. Survivor este, însă, și despre șansă, iar, astăzi, ni se vor alătura noi concurenți”, a spus Dan Pavel.

De asemenea, după plecarea lui Starlin, echipa Războinicilor au parte de discuții extrem de tensionate.

Discuții tensionate în echipa Războinicilor

„M-a înrăit atât de tare, când am văzut că Starlin a plecat, mai puțin în ochii a doua persoane și aici mă refer la Maria și la Albert”, a declarat Sorin.

„A fost o chestie super exagerată să plângă în halul ăla..”, susține Maria.

Se va înfiripa ceva între Albert și Maria?! Războinicii vor face declarații cum nu s-au mai făcut.

„Ba chiar uneori se țin în brațe sau dorm față-n față foarte apropiați”, spune și Marius.

„Mai este și frig, mai este și… Mna, asta este..”, a declarat Albert.

„Maria, îl rănește pe Albert”, a declarat Sindy.

Ce acuzații aduce Zanni pentru colega Irisha

De asemenea, noi strategii se vor aplica în echipa Faimoșilor. Zanni acuză că Irisha formează o bisericuță cu Faimosul Culiță Sterp.

„Mai este o bisericuță. Este Culiță cu Irisha”, susține Zanni. „Stai tu liniștit, că o să fii votat ori după noi, ori înaintea noastră și am râs. S-a schimbat la față!”, a declarat Irisha.

Albert, preferatul publicului pentru a opta oară

În ediția de duminică seara, Starlin a fost nominalizat pentru eliminare de către Albert, acesta ieșind favoritul publicului pentru a opta oară.

De asemenea, Sorin și Andrei s-au aflat pe lista celor propuși, însă Starlin a fost cel care și-a luat rămas bun de la echipă.

Urmăriți Impact.ro și pe