Scenă incredibilă în Capitală. Cum a aruncat un bărbat un plic cu zeci de mii de euro într-o maşină, sub ochii poliţiştilor. Şoferul, prins de oamenii legii

Ioana Bucur, Alexandra Chiric 29.06.2021, 18:45
Scenă incredibilă în Capitală. Cum a aruncat un bărbat un plic cu zeci de mii de euro într-o maşină, sub ochii poliţiştilor. Şoferul, prins de oamenii legii

Scenă incredibilă în Capitală, desprinsă parcă din scenariul unui film cu mafioți. Cum a aruncat un bărbat un plic cu zeci de mii de euro într-o maşină, sub ochii poliţiştilor. Şoferul a fost prins de oamenii legii.

Cum a aruncat un bărbat un plic cu zeci de mii de euro într-o maşină, sub ochii poliţiştilor

Câțiva polițiști de la Secția 1 din București au fost martorii unei scene de necrezut, scoasă parcă din scenariul unui film cu mafioți. Sub privirele oamenilor legii, un șofer a aruncat un plic cu zeci de mii de euro într-o altă mașină, apoi a demarat în trombă de la fața locului. În urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul „aruncase pe geam” peste 300.000 de euro și în jur de 45.000 de dolari.

Poliția Capitalei a transmis, printr-un comunicat, că luni, 28 iunie, mai mulți polițiști din cadrul Secţiei 1, ce patrulau pe străzi, au văzut cum un bărbat aflat la volanul unui autoturism a aruncat un plic în interiorul altei mașini, plecând apoi în viteză de la locul „schimbului”. Autoritățile au anunțat că, în urma verificărilor, s-a constatat că în autoturism se mai afla o sumă de bani, tot în valută. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii provenienţei banilor, peste 300.000 de euro şi aproximativ 45.000 dolari.

„În data de 28 iunie 2021, poliţişti din cadrul Secţiei 1, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au observat cum un conducător auto a aruncat un plic în interiorul altei maşini, după care a demarat. În urma primelor verificări s-a constatat că în plic se află o sumă mare de bani.

De asemenea, în autoturism a fost găsită o alta sumă, tot în valută. Au fost identificate ambele persoane. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii provenienţei sumei de bani, peste 300.000 de euro şi aproximativ 45.000 dolari”, anunţă Poliţia Capitalei într-un comunicat.

Cum a aruncat un bărbat un plic cu zeci de mii de euro într-o maşină

Potrivit autorităților, ambii șoferi au fost identificați. Potrivit unor surse, unul dintre bărbații implicați în incidentul bizar, cel care a aruncat plicul cu bani, ar fi proprietarul unor case de amanet din județul Ilfov. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii provenienţei sumei de bani, peste 300.000 de euro şi aproximativ 45.000 dolari.

Bani ținuți în ligheane, găleți sau ascunși în pereți

Nu este prima oară când oamenii legii găsesc sume de uriașe de bani ascunse în locuri la care puțini s-ar gândi. S-a întâmplat la finalul anului 2020, în luna noiembrie, când procurorii DNA și ofițerii DGA au descoperit aproape un milion de euro în timpul perchezițiilor la angajații de la Serviciul Permise și Înmatriculări Suceava implicați într-o largă rețea de corupție.

La acea vreme, procurorii au dezvăluit că banii obținuți ilegal erau ținuți în ligheane, găleți sau chiar ascunși în pereți.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...