EXCLUSIV

Ce a ajuns să facă David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, pentru bani: „Îmi ajung să am ce mânca și cu ce mă spăla” EXCLUSIV

Oana Pascaru, Mihai Roșoiu 29.06.2021, 16:48

David Pușcaș (22 de ani), fiul adoptiv al solistei Luminița Anghel și al fostului mare fotbalist Marcel Pușcaș, a rămas fără sprijinul financiar al celebrei lui mame, care ani la rând i-a plătit chiria și mâncarea. Contactat de reporterii Impact.ro, David ne-a spus din ce bani trăiește acum: “Lucrez de acasă, la un site. Este bine, iau salariu, mă ajută să îmi plătesc chiria, să am ce mânca, să am cu ce să mă spăla. Cu mama nu am mai vorbit deloc, de ceva timp, nu știu dacă există cale de împăcare între mine și ea, este incert totul”.

“Acum lucrez de acasă, la un site. Îmi ajung să am ce mânca și cu ce mă spăla”

Fiul adoptiv al celebrei vedete Luminița Anghel a menționat adesea că își dorește o carieră în televiziune, însă, până când marele vis va prinde contur, David Pușcaș se străduiește să câștige bani, din munca lui, pentru a-și plăti chiria, facturile și mâncarea. Dacă până acum a lucrat ca vânzător de încălțăminte, într-un mall, apoi într-un salon de înfrumusețare, dar și ca barman, iată că în prezent muncește pe calculator:

“Acum lucrez de acasă, la un site. Este bine, iau salariu, mă ajută să îmi plătesc chiria, să am ce mânca, să am cu ce să mă spăla. Cu mama nu am mai vorbit deloc, de ceva timp, nu știu dacă există cale de împăcare între mine și ea, este incert totul”, ne-a spus el, pentru impact.ro.

“Mi-am propus să fac cursuri speciale pentru televiziune”

David Pușcaș ne-a mai mărturisit, pentru impact.ro, că intenționează să se înscrie la cursurile unei școli de televiziune, pentru a deveni prezentator tv sau jurnalist: “Mi-am propus să fac, în viitorul apropiat, anumite cursuri speciale pentru televiziune, ele sunt sigur că mă vor ajuta să ajung acolo unde îmi doresc. Și asta datorită profesorilor buni care sunt. După aceea, mă voi gândi pe ce anume să merg: ori reporter, ori prezentator îmi doresc să fiu, însă iau totul cu pași mici și siguri”.

Ce a ajuns să facă David Pușcaș
David Pușcaș și Luminița Anghel

David Pușcaș ne-a mai spus că strânge bani pentru o scurtă vacanță pe litoralul românesc: “Am avut câteva discuții cu mai mulți prieteni și ne-am propus ca, în perioada următoare, să mergem câteva zile la mare, în Vama Veche, ca să ne distrăm și să stăm la plajă, să ne bronzăm”.

Luminița Anghel: ”Nici măcar o pastă de dinți nu și-a cumpărat din banii lui!”

Luminița Anghel se plângea adesea de David, pe care îl ajuta cu bani:

“Vreau să vă mărturisesc că David nu locuiește la marginea orașului, ci într-un cartier de oameni civilizați, în sectorul 3. Nu îi lipsește nimic și are tot confortul acolo: mașină de spălat, frigider, aragaz, microunde, vase, tot, tot ce îi trebuie. Nici măcar o pastă de dinți nu și-a cumpărat din banii lui, nici măcar un săpun sau o sticlă de apă nu și-a cumpărat singur! Totul i-a carat mă-să, în tot acest timp! Mama asta pe care o face de râs și de care își bate joc acum!

Ei bine, eu muncesc pentru ceea ce am. Muncesc pentru pâinea pe care o pun pe masă și la mine și la el! Dezordinea din garsoniera e stilul lui de viață! Așa era și acasă la noi. Spune că stă într-un pat îngust? E o canapea extensibilă! E jeg pe jos?! Era jeg pe jos pentru că așa îi place să trăiască! Să știți că am martori pentru tot ceea ce am făcut pentru el, dar și pentru toate reacțiile lui violente pe care le-a avut față de mine, prin mesaje, șantaj și amenințările la care a recurs”, spunea solista, la Kanal D.

Urmăriți Impact.ro și pe