Câţi bani ia Victor Pițurcă de la Pro TV pentru EURO 2020. Suma uriaşă a fost aflată

Nicu Stan, Diana Timișoreanu 28.06.2021, 15:09
Câţi bani ia Victor Pițurcă de la Pro TV pentru EURO 2020. Suma uriaşă a fost aflată

Câţi bani ia Victor Pițurcă de la Pro TV pentru EURO 2020. Suma uriaşă a fost aflată li poate fi văzută în rândurile de mai jos.

Cât înacasează VictorPițurcă de la PRO TV pentru a comenta meciurile de la Euro 2020

Câţi bani ia Victor Pițurcă de la Pro TV pentru EURO 2020. Suma este una uriaşă. Victor Pițurcă de la începutul EURO 2020 expertul Pro TV la studioul de după meciurile competiției. Alegerea fostului selecționer pentru asta este curioasă ținând cont că fostul selecționer n-a fost niciodată un fan al presei.

Sunt cunoscute relațiile reci dintre mass-media și Victor Pițurcă, în contextul în care pe vremea când era la cârma primei reprezentative închidea sistematic antrenamentele pentru jurnaliști. Acum este vorba despre bani cu nemiluita pentru Victor Pițurcă la PRO TV.

Victor Piturca nu prea acorda interviuri presei
Victor Piturca nu prea acorda interviuri presei

Victor Pițurcă nu prea acordă interviuri presei

În plus, Victor Pițurcă a acordat foarte greu interviuri presei și a avut apariții rare spre deloc în studiourile tv în calitate de invitat.

Victor Pițurcă a antrenat ultima dată o echipă pe 4 ianuarie 2020, atunci când s-a despărțit de Craiova lui Mihai Rotaru. Deci, practic, este liber de contract de mai bine de un an și jumătate când a acceptat angajamentul cu Pro TV. Astfel, angajamentul este răsplătit pe măsura pretențiilor de fost selecționer.

Pentru câți bani s-a înțeles Victor Pițurcă cu PRO TV

Conform PlaySport.ro, pentru activitatea de expert în studioul Pro TV, pe durata întregului turneu final al Campionatului European 2020, Victor Pițurcă ar primi 25 de mii de euro.

La prima vedere, dacă suma este una reală, este destul de mare, însă nu mai este la fel dacă se analizează salariile lui Victor Pițurcă de fiecare dată când a antrenat, el având contracte de sute de mii și chiar milioane de euro pe an.

PRO TV a dat o lovitură de imagine cu Victor Pițurcă

Indiferent de suma plătită lui Victor Pițurcă, Pro TV a reușit cu siguranță să dea o lovitură de imagine, reușind să atragă foarte mulți privitori.

De asemenea, prestația lui Victor Pițurcă, pentru prima dată în calitate de analist-expert în fotbal, a stârnit și un val de critici, începând cu internauții de pe Facebook, și continuând chiar cu oameni de fotbal.

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Victor Pițurcă comentatorul

Cel mai dur discurs la adresa lui Victor Pițurcă l-a avut Cornel Dinu, care este un obișnuit al televiziunilor.

Nu pot să îl comentez pe Pițurcă, pentru că a fost jucător de fotbal, dar cum comentează, ce comentează mi se pare înfiorător. Nu mă bag în exprimare, că fiecare a făcut carte cât a putut, cum a putut, cum a vrut și așa mai departe, deși e dramatic. Nu pot să citesc o parte a hai să le zic disertațiilor sale.”, a spus Cornel Dinu la Prosportlive, acolo unde l-a pulverizat și pe colegul de platou al fostului selecționer, fostul fotbalist- Ciprian Marica.

Urmăriți Impact.ro și pe