Scenă dramatică la Survivor 2022. Una dintre concurente, dusă de urgenţă la spital. A fost găsită pe plajă

Badea Violeta 22.02.2022, 22:40
Scenă dramatică la Survivor 2022. Una dintre concurente, dusă de urgenţă la spital. A fost găsită pe plajă

O concurentă de la Survivor România 2022 și-a panicat, marți seară, colegii de echipă. Aceștia s-au trezit și au observat că lipsește o persoană din cabana lor. Băieții s-au ridicat imediat și au plecat în căutarea ei. Concurenta a fost găsită leșinată pe plajă. Ulterior, aceasta a fost pusă pe targă și transportată de urgență la spital. Iată despre ce concurentă este vorba!

O concurentă de la Survivor România a ajuns de urgență la spital

Nu mai este niciun secret pentru nimeni că Survivor România este una dintre cele mai dure competiții din țara noastră, iar ceea ce s-a întâmplat în ediția din această seară pare să fie încă o dovadă a acestui lucru. În mijlocul nopții, Războinicii s-au speriat, după ce au constatat că Ramona Crăciunescu lipsește din cabană.

La scurt timp, aceștia au găsit-o leșinată. Ulterior, Alexandru Nedelcu și Ionuț Popa au chemat de urgență ajutor. Cadrele medicale au sosit imediat la fața locului, iar concurenta a fost transportată de urgență la spital. Astfel, Ramona nu a fost prezentă la jocul de comunicare din cauza problemelor de sănătate.

„Mă duc să aduc două pături, măcar să o pun pe ceva”, a spus Nedelcu.

„Alex, nu e frig pentru ea, asta am zis eu”, a replicat Blaze.

”Să nu o ridicăm, să nu o mișcăm, asta zic”, spune un alt Războinic.

Ramona Craciunescu a fost dusa de urgenta la spital
Ramona Craciunescu a fost dusa de urgenta la spital

Drama pe care a trăit-o Ramona Crăciunescu

Ramona Crăciunescu a venit plină de speranță la Survivor România și cu dorința de a ajunge cât mai departe în competiție. La un moment dat, Războinica a povestit cea mai mare suferință a sa. Cu lacrimi în ochi și emoție în glas, concurenta din echipa albastră le-a mărturisit tuturor că și-a pierdut fiica și iubitul într-un accident cumplit.

„Am venit în acest show să arăt că sunt puternică. Mă consider deja o supraviețuitoare. În urmă cu 4 ani am avut un accident urât.

Mi-am pierdut fetița și iubitul. Am venit să demonstrez că sunt puternică. Vreau să dau tot pe traseu. Nu mă manifest prin furie atunci când intru pe traseu.

Vreau să îi demonstrez fiului meu că are o mamă puternică. Viața, chiar dacă e grea, trebuie să te ridici tot timpul cu fruntea sus și să tragi cu dinții până nu mai poți, ca să reușești”, a declarat Ramona Crăciunescu la Survivor România.

Din păcate, planul Războinicei ar putea fi dat peste cap de problemele de sănătate. Aceasta riscă să fie descalificată, dacă medicii vor considera că are nevoie de un tratament care nu poate fi efectuat în junglă, așa cum a fost cazul Roxanei Ciuhulescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...