Scandaluri celebre în care a fost implicată Laura Vicol, candidat la alegerile parlamentare

Mihai Roșoiu / 02.12.2020, 20:10
Scandaluri celebre în care a fost implicată Laura Vicol, candidat la alegerile parlamentare

Listele partidelor pentru Alegerile Parlamentare din 6 decembrie 2020 sunt pline de candidați controversați. Pe listele PSD Dolj se află un nume sonor în lumea mondenă a României. Scandaluri celebre în care a fost implicată Laura Vicol, candidat la alegerile parlamentare au ieșit la suprafață. Avocata are toate șansele să devină parlamentară din partea Partidului Social Democrat.

Scandaluri celebre în care a fost implicată Laura Vicol, candidat la alegerile parlamentare

Laura Vicol este unul dintre numele pe care le regăsim pentru Camera Deputaților ale PSD Dolj. Social-democrații au inclus-o pe o poziție ce ar putea fi eligibilă, în ciuda controverselor care planează asupra ei. De-a lungul timpului, Laura Vicol a fost implicată într-o serie de controverse. Numele clienților săi sunt foarte cunoscute în viața publică.

Liderii Clanului Sportivilor, interlopul Marius Alecu, zis Bebino, fraţii Nuţu şi Sile Cămătaru, pe numele lor reale, Ion şi Vasile Balint, dar și fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, condamnat definitiv la trei ani și 10 luni de închisoare cu executare și dat în urmărire internațională. Ei sunt cei mai cunoscuți clienți ai Laurei Vicol.

Scandaluri celebre în care a fost implicată Laura Vicol, candidat PSD
Scandaluri celebre în care a fost implicată Laura Vicol, candidat PSD

Marcel Ciolacu o laudă pe Laura Vicol

Cea mai cunoscută persoană publică apărată de Laura Vicol este, cu siguranță, fosta șefă DIICOT, Alina Bica. De altfel, acest proces a propulsat-o în lumina reflectoarelor. Candidata PSD a devenit o adevărată vedetă în breasla avocaților, fiind una dintre cele mai solicitate avocate din România.

Deși au existat voci care au contestat decizia PSD de a o promova pe o poziție eligibilă pe Laura Vicol, președintele Marcel Ciolacu este convins că avocata este o alegere perfectă:

„ Am auzit că singurul lucru major care i se impută e că a avut niște clienți – toți avem dreptul de a fi apărați. Experiența sa de avocat o recomandă să fie membru în Comisia Juridică, nu văd un lucru rău. Să judec un om în funcție de de clienții săi, nu mi se pare corect”, a spus Ciolacu într-o conferință de presă.

Președintele PSD o vede în comisia juridica a Camerei Deputaților

Scandaluri celebre în care a fost implicată Laura Vicol, candidat la alegerile parlamentare au existat, cu siguranță. Totuși, acest lucru nu i-au împiedicat pe mai-marii partidului să o plaseze pe listele pentru Alegerile Parlamentare de pe 6 decembrie 2020.

Mai mult, Marcel Ciolacu este ferm convins că în cazul în care va fi aleasă, Laura Vicol ar face față cu brio la Comisia Juridică din cadrul Camerei Deputaților: „ Experiența sa de avocat o recomandă să fie membru în Comisia Juridică”, a punctat șeful PSD.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI