Șase alte femei îl acuză de viol pe Gheorghe Dincă. Detalii halucinante în cazul Caracal

Iancu Andreea 06.07.2020, 17:22

A trecut mai bine de un an de la arestarea lui Gheorghe Dincă și încă apar noi elemente-cheie. Conform playtech.ro, surse din anchetă au mărturisit că există și alte plângeri depuse pe numele bărbatului. Acesta ar fi violat șase femei, care au decis să își spună povestea după cele întâmplate cu tinerele din Caracal.

Șase femei, violate de Gheorghe Dincă

Dosarul lui Gheorghe Dincă pare să devină tot mai stufos. Astfel, tot mai multe detalii și cazuri apar la lumină, acuzându-l pe mecanicul auto de viol. Potrivit surselor din anchetă, Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani), nu ar fi fost singurele victime ale călăului din Călărași. Se pare că în urmă cu 10 ani, șase femei au acuzat că au fost violate de bărbatul de 66 de ani. Din păcate, acestea nu au mărturisit la momentul respectiv de teama amenințărilor și terorii lui Dincă.

Și-au făcut curaj după ce au văzut ce a fost capabil să facă Dincă. A fost o eliberare pentru aceste femei faptul că el a fost arestat. Dacă ar fi rămas în libertate, ele nu ar fi avut curaj să facă pasul și să îl denunțe pentru tot chinul la care le-a supus. Vorbim de șase femei, dintre care trei dintre ele au vârsta de peste 50 de ani. Au povestit ceea ce li s-a întâmplat cu lux de amănunte, însă, declarațiile lor nu au putut constitui, în cele din urmă, alte capete de acuzare împotriva lui Dincă.

Din păcate, în afara declarațiilor celor șase femei, nu există alte probe pentru dosar.

Nu s-a început urmărirea penală pentru că nu au existat dovezi care să susțină declarațiile tuturor acestor femei. Faptele se petrecuseră cu ani în urmă, deci nu se mai putea face exament medico-legal. Pur și simplu nu a existat nicio probă înafara declarațiilor acestor femei. Este adevărat, modul de operare și de amenințare era același, însă nu este o probă suficient de puternică, potrivit playtech.ro.

Gheorghe Dincă pare să fi făcut și alte victime, pe lângă cele două tinere din Caracal
Gheorghe Dincă pare să fi făcut și alte victime, pe lângă cele două tinere din Caracal

Dincă a premeditat totul

Noile informații sunt extrem de șocante. Dincolo de cele șase declarații de viol, se pare că Dincă ar fi plănuit minuțios atacurile. Bărbatul, în vârstă de 66 de ani, își pregătea mașina, un Renault Clio, în cel mai mic amănunt. Acesta modificase mecanismul de închidere a ușilor pentru a nu se putea deschide din interior. Astfel, cele care ajungeau să îi fie victime nu puteau să sară din mașină pentru a evada. Totodată, plafonul și portierele erau placate cu burete antifonic.

Așadar, Gheorghe Dincă obișnuia să își atragă victimele luându-le la ocazie pentru a le duce acolo unde aveau nevoie. Pe drum însă, bărbatul modifica traseul și alegea o zonă retrasă unde își lega victimele. Ulterior le aplica o corecție fizică și le imobiliza pentru a nu face zgomot. Potrivit mărturiilor celor șase victime, ele au fost violate în locuințele lor sau în pădure.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...