Cazul Caracal. Răsturnare de situație: mărturie uluitoare a familiei! Ce a făcut Gheorghe Dincă

Redacția IMPACT 09.06.2020, 12:40
Cazul Caracal. Răsturnare de situație: mărturie uluitoare a familiei! Ce a făcut Gheorghe Dincă

Teoriile despre Cazul Caracal nu încetează să circule prin mass-media. De această dată, Gheorghe Dincă revine, din nou, în prim-plan, cu noi declarații despre uciderea celor două tinere, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Ce a declarat recent Gheorghe Dincă

Nu este prima dată când Monstrul din Caracal își schimbă din nou declarațiile referitoare la faptele sale. Gheroghe Dincă spune să a fost forțat să declare că le-a ucis cu sânge rece pe cele două adolescente dispărute de acasă de mai bine e un an. Acest lucru întărește și mai multe teoria conform căreia fetele ar fi în viață. Familia Luizei Melencu încă speră că aceasta este în viață și merge premisa că la mijloc ar fi implicați niște interlopi.

„De la început, așa cum am spus de la început, Gheorghe Dincă nu e criminal, nu a omorât pe nimeni, este un traficant de persoane, face parte dintr-o anumită rețea. În această situație, cineva trebuia să plătească, adică cel mai slab: Dincă. Se știa că era chiar monitorizat. Dincă nu le-a omorât pe fete, le-a luat și le-a traficat. Avem convingerea că am fost mințiți, am fost trădați, instituțiile statului, în loc să-și facă datoria, au avut interesul să acopere rețea de traficanți de persoane”, a declarat bunicul Luizei Melencu, Stelian Iordache, potrivit oltalert.ro.

La rândul rău, Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu mizează pe ipoteza că nepoata sa este încă în viață, după cum a afirmat, în repetate rânduri, în ultimele luni.

„AM AVUT DREPTATE‼️ ADEVARUL IESE LA IVEALA‼️ Dinca NU a omorat-o pe Alexandra‼️ În sala de judecata DINCA a declarat: ”Am fost amenințat cu moartea pentru a declara ca le-am omorat”, “Polițistul Ciobanu m-a amenințat “, ”Drumurile făcute de la Craiova la Caracal au fost făcute pe banii mei. Polițiștii au mâncat și s-au deplasat pe banii mei. Cer restituirea acestor cheltuieli”‼️ Mai mult este de prisos sa comentez‼️ Am câștigat o batalie în lupta cu Sistemul‼️ Dar Dinca este același monstru ordinar care a tăcut și nu a spus unde este Alexandra 10 luni de zile și nici acum‼️ Va iubim dragi romani pt ca ne-ati fost si ne sunteți alaturi‼️”, a scris fostul candidat la alegerile prezidențiale, pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: Inquam Photos 

Urmăriți Impact.ro și pe