Sarah Prodan rupe tăcerea despre noul iubit al mamei ei. Cum se comportă Anamaria. „S-a instalat pacea”

Andrei Simion 22.03.2023, 13:16

Sarah Prodan a rupt tăcerea despre noul iubit al mamei ei, Anamaria Prodan. Tânăra baschetbalistă, care joacă în Echipa Națională a României, a vorbit și despre fostul partener de viață al impresarei, antrenorul Laurențiu Reghecampf.

Sarah Prodan, despre noul iubit al mamei ei

Anamaria Prodan a dezvăluit în urmă cu ceva timp că are o nouă relație după despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Impresara a spus că noul ei iubit o face mai fericită ca niciodată. Sarah Prodan a confirmat dezvăluirile pe care le-a făcut mama ei.

„Da, așa este. Ne înțelegem foarte bine cu noul ei iubit. O las pe ea să vorbească despre astea, dar da, mă bucur că e fericită. S-a instalat pacea, în sfârșit.”, a spus Sarah Prodan, la WOWnews, potrivit wowbiz.ro.

Ce ii reproseaza Sarah, fiica Anamariei Prodan, lui Reghecampf. Eu n-am primit niciun mesaj
Sarah Prodan și Anamaria Prodan

Sarah Prodan, despre Laurențiu Reghecampf

Sarah Prodan, în vârstă de 23 de ani, a spus că după despărțirea de mama ei, Laurențiu Reghecampf a ieșit din viața ei complet și că acum își dorește doar să își vadă mama fericită și familia unită.

„S-a schimbat viața noastră de când a plecat (Laurențiu Reghecampf, n.r.). Nu prea îmi place mie să vorbesc despre asta. Ce s-a întâmplat e problema mamei și noi suntem oarecum implicați, dar el a plecat. Pentru mine, poate nu toată lumea simte la fel, mama poate are altă opinie, nu mai există în viața mea, așa că nu pot să îmi creez eu o viață cu el, acum că el a plecat.

Acum noi trebuie să ne adaptăm la viața noastră fără el și rolul meu acum e cum să o fac pe mama fericită și să se simtă că e puțin mai în largul ei”, a spus tânăra sportivă.

Sarah Prodan a adăugat că Anamaria Prodan l-a iubit mult pe Laurențiu Reghecampf, alături de care și-a petrecut 15 ani din viață, și că după despărțirea de el a suferit, s-a consumat, „s-a topit”. Baschetbalista a precizat că îi seamănă mamei ei.

Urmăriți Impact.ro și pe