Detalii surpriză din procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Antrenorul, acuzat că nu și-a mai văzut băiatul. „Vreau să se termine circul” EXCLUSIV

Anca Manolica 09.03.2023, 15:18
Detalii surpriză din procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Antrenorul, acuzat că nu și-a mai văzut băiatul. „Vreau să se termine circul” EXCLUSIV

Procesul de divorț scandalos dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a durat mai bine de un an de zile și părea că nu se mai termină. Între timp, antrenorul și-a construit deja o nouă familie alături de Corina Caciuc, care i-a dăruit și un copil. Sexy impresara îl acuză, însă, că ar fi uitat de băiatul mai mare pe care îl are, pentru că nu l-ar mai fi văzut de mult. Declarații în exclusivitate pentru Impact.ro.

Detalii surpriză din procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au decis să divorțeze, după o căsnicie care a durat mai bine de 15 ani. Impresara și antrenorul de fotbal au trăit o povestea de dragoste demnă de filme, însă despărțirea se pare că a fost inevitabilă și, totodată, foarte dureroasă. Un proces plin de scandaluri, cu acuzații dure de ambele părți, ba chiar și cu violență fizică, care părea că nu se mai termină.

Dar iată că, la data de 19 noiembrie 2022, instanța a dat curs cererii înaintate de către antrenor și a dispus ruperea căsătoriei dintre cei doi foști parteneri. Laurențiu Reghecampf va trebui să achite, lună de lună, o sumă de 1.600 de euro reprezentând pensia alimentară a lui Bebeto, iar impresara a trebuit să plătească o sumă de 6.000 de lei reprezentând cheltuieli de judecată.

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Antrenorul, acuzat că nu și-a mai văzut băiatul

Recent, potrivit unor declarații făcute apropiaților, Anamaria Prodan a spus că nu ea este cea care a deschis procesele, nici pentru pensii alimentare, nici pentru program de vizită, ci Reghecampf. Ba mai mult, se pare că el ar fi solicitat să plătească pensia alimentară, dar i-au fost blocate conturile pentru că nu a achitat-o, așa cum a promis.

Totodată, sursele apropiate ale vedetei spun că antrenorul nu și-ar mai fi vizitat băiatul de foarte mult timp și degeaba a solicitat acel program de vizită. Nu a făcut asta nici a venit în țară, nici când era la Craiova, deși ar fi avut oricând ocazia, pentru că Anamaria nu i-a interzis niciodată. Drept urmare, s-ar părea că Bebeto nici nu ar mai vrea să mai audă de tatăl lui.

„Vreau să se termine circul ăsta! Am muncit în viața mea prea mult să stau în mocirla asta. Fiecare are viața lui. Dacă vrea să-și vadă copiii, am declarat răspicat, știe adresa! De ani, îl așteaptă copiii fără să-i ceară ceva. Doar să-l vadă. Vrea, ok, nu, la fel!

Eu atât îmi doresc: să nu mai aud cuvântul proces sau amantă sau Reghecampf, ce a făcut, ce a mai deschis. Am viața mea superbă, liniștită, fericită! Eu și copiii mei am mers mai departe demni și drepți ca lumânarea! Și așa vom rămâne!”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...