Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Cum a cucerit-o noul său iubit, impresara radiază de fericire. „Din toate punctele de vedere”

Badea Violeta 21.03.2023, 12:55

Există viață și după Laurențiu Reghecampf! Anamaria Prodan a decis să dea uitării trecutul și să-și refacă viață. De curând, celebra impresară a mărturisit că este implicată într-o relație de câteva luni de zile și că totul merge ca pe roate între ea și noul său partener. Iată cum a cucerit-o bărbatul misterios.

Anamaria Prodan, primele declarații despre noua sa relație

Anamaria Prodan a hotărât să lase trecutul în urmă și să-și refacă viață. După o lungă perioadă în care s-a războit cu fostul său soț, Laurențiu Reghecampf, și cu actuala parteneră a acestuia, Corina Caciuc, impresara și-a reconsiderat lista de priorități și iată că soarele a ieșit și pe strada sa.

Acum, vedeta se declară extrem de fericită alături de noul său iubit, a căruit identitate nu a dorit să o dezvăluie. Însă, Anamaria Prodan nu s-a ferit să vorbească despre noua sa poveste de dragoste care durează deja de câteva luni, potrivit spuselor sale.

„Am slăbit foarte mult și sunt foarte mândră. Regim de viață sănătos! Sunt foarte fericită, sunt alături de copiii mei, de prietenii mei și mă simt bine.

Au trecut multe luni de când sunt într-o altă relație și sunt fericită, împlinită, răsfățată și exact cum trebuie să se simtă o femeie”, a mărturisit Aimpresara, pentru Showbiz Report.

Citește și Răsturnare de situație în relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Impresara face dezvăluiri noi. „Amândoi iubim și suntem iubiți”!

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

„M-a cucerit cu felul de a fi…”

În cadrul aceluiași interviu, Anamaria Prodan a dezvăluit și cum a reușit să o cucerească noul său partener și ce calități au atras-o la acesta. Potrivit acesteia, bărbatul a cucerit-o cu felul său de a fi, cu masculinitatea sa.

„Când toată lumea a aflat că s-a întâmplat ce s-a întâmplat, când toți au venit și au vorbit cu mine, atunci lumea a avut curaj și oamenii s-au apropiat, a fost firesc, natural și frumos.

M-a cucerit cu felul de a fi, cu bărbăția și nu mă gândesc la lucruri urâte, mă gândesc la cum trebuie să fie un bărbat, cu demnitate, cu forță din toate punctele de vedere, financiară, forță de bărbat care știe să conducă o femeie și să o ridice”, a spus frumoasa impresară.

Citește și Detalii surpriză din procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Antrenorul, acuzat că nu și-a mai văzut băiatul. „Vreau să se termine circul” EXCLUSIV!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...